A kormánypárti politikusok szerint világszínvonalú az egészségügy, Balog Zoltán szerint álhírekkel manipulálják a közvéleményt. Sorolunk pár példát, miért nincs ez így. A szerbek például simán ránk vernek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@nusika: Rónai Egon tegnapi beszélgetését én is hallgattam ezzel a szmájli emberrel. Én azt a műsorvezető sikerének tulajdonítom, hogy kivételesen nem volt mosoly az arcán, piszkosul koncentrálhatott mit ejtsen ki a száján! De, hogy ő nem dicsérte a magyar egészségügyet?! E hónap elején nyilatkozta, hogy kitűnő a magyar egészségügy helyzete! Hogy a mennyezet nem szakadt rá ott tegnap!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: Ahhoz képest, hogy negyven évet töltöttem az egészségügyben, mint nyugdíjas beteg bizony én is tapasztalom! Ma egy rendelésen a standard receptemért legalább három órát fogok ücsörögni, mert a kezelő orvosom nyugdíjba ment, és majd valaki szóba áll velem.
Eriksson
@Nessy: Így igaz. Ember ki oda belépsz szedd össze az összes türelmed, s tűrd némán a sorsodat. S a helyzet egyre rosszabb.
nusika
444.hu/2017/07/17/varga-az-egeszsegugy-lemaradasat-hatranyat-nem-lehet-par-nap-alatt-ledolgozni
Gulyás Gergely is felszólalt, szerinte a 4-es metró az összes fővárosi fejlesztési forrást elvitte, és így jóval kevesebb pénz jutott a budapesti kórházakra, mint a vidékiekre.""
...a 4-es metróra fogják!!! ...ennyit hazudni, ez már nagyon sok!!! Vargával az élen!!
...kedves fideszesek! Nektek is ez a valós helyzet??? ...akkor megérdemeljük, hogy szenvedjünk!!!
Nessy
Nekem ebben a melegben nagyon eretnek gondolatom támadt!
Mi lenne, ha a TAO pénzekkel nem Mészáros Lőrincet, meg a falábú "focistákat" támogatnák, hanem mondjuk egy. a közelükben lévő egészségügyi vagy szociális intézményt?
Lehet, hogy ez már napszúrás?
kisrigó
@Nessy: Briliáns ötlet, de sajnos, ezt csak a józan ész támogatja, ami ebben a q...a világban a döntéshozóknál hiánycikk. Meg a fényestekintetű igen régen elvesztette, ha egyáltalán volt neki valamikor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.