A kormánypárti politikusok szerint világszínvonalú az egészségügy, Balog Zoltán szerint álhírekkel manipulálják a közvéleményt. Sorolunk pár példát, miért nincs ez így. A szerbek például simán ránk vernek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
@nusika: Rónai Egon tegnapi beszélgetését én is hallgattam ezzel a szmájli emberrel. Én azt a műsorvezető sikerének tulajdonítom, hogy kivételesen nem volt mosoly az arcán, piszkosul koncentrálhatott mit ejtsen ki a száján! De, hogy ő nem dicsérte a magyar egészségügyet?! E hónap elején nyilatkozta, hogy kitűnő a magyar egészségügy helyzete! Hogy a mennyezet nem szakadt rá ott tegnap!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Aki dolgozik reggeltől estig és orvoshoz kellene menni szabadságot kell kivenni és ha sürgős a dolog akkor kénytelen elmenni magánrendelésre mert ugye amiért fizet,levonják a fizetéséből - azt csak kb. félév múlva tudná igénybe venni.
szaboria1
Sok fele már a takarítással kezdődik az, hogy nem rendesen takarítanak. Hiába van a kocsijára kitűzve miként kell a munkájáét elvégezni a padlót elég koszos vízzel mossa fel mire az utolsó kórteremhez elér. Az éjjeli szekrényt pl. lesem törölte ahol most van a férjem. A KÉK Golyóban minden nap mindent lemostak.
nevemnick
A mentősök (a kapott fizetésemelés fejében) az ,,államférfiakat" a VIP kórházak helyett egy átlagos kórházba szállíthatnák cserébe. Tudja meg a suttyó banda, hogy milyen ,,elsőrangú" ellátásban részesül az átlagpolgár.
Sztálin is megirigyelné ezt a mocskosságot amit művelnek Magyarország lakosságával.
tudode
Szuper akármi megépíttetéséhez SZUPER KORMÁNY kellene, ha lenne, nem egy olyan kormány, amely képes HALANDZSÁVAL félrevezetni a társadalmat, miközben ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGE SORÁN sikerült elérnie, mindenféle ellenvélemény nélkül, hogy KÖZHÍRRÉ LEHESSEN úgy, ahogy van
.
AZ ELLOPOTT ORSZÁG
gepnarancs.hu/2015/03/az-ellopott-orszag/
története.
.
Így tovább fiúk, aztán mentek a történelem SZEMÉTDOMBJÁRA!!!
magyarbakancs
A volt Kádár rendszerben, ami elmaradott, és elnyomó rendszer volt ehhez képest, ami most van. Nem volt várólista.
Nem maradtak el műtétek, mert nem volt eszköz,vér,ember.
Most Kánaán szabadság és szar kupac van.
Fejlődés merre mutat?
nusika
Ha nem hallom, nem hiszem el, amit Balogh mondott a tv-ben. Ez az ember keresztényként hazudik? ...ez az ember hirdetett igét a templomba!? ...még a "roma" ember is felkapná a fejét, ezeken a hazugságokon!!!
Cicamama55
@nusika: Rónai Egon tegnapi beszélgetését én is hallgattam ezzel a szmájli emberrel. Én azt a műsorvezető sikerének tulajdonítom, hogy kivételesen nem volt mosoly az arcán, piszkosul koncentrálhatott mit ejtsen ki a száján! De, hogy ő nem dicsérte a magyar egészségügyet?! E hónap elején nyilatkozta, hogy kitűnő a magyar egészségügy helyzete! Hogy a mennyezet nem szakadt rá ott tegnap!
Nessy
Lehet szép és értelmes szabályokat leírni, aztán jön a valóság.
Bejut a beteg 2 - 3 hét alatt a CT vizsgálatra. Már ott gond van a testsúlyával, körméretével. Vagy belefér a "tubusba", vagy nem. Ha jód érzékeny, csak a sima CT készíthető, más nem mindenhol van.
Minden klappol, elkészül a vizsgálat, aztán telnek a napok, néha két hét, mire leletet kap. A többi is stimmel!
Én az embereket nem értem. Amikor a rendelőbe várakoznak ( az időpont, csak tájékoztató jellegű, ergo a 2 órai várakozás nem ritka), amikor kórházba kerülnek, amikor a beteg hozzátartozóját látogatja, és szembesül a körülményekre, akkor csak csendben lázong. Viszont mikor valaki szót emelne úgy a dolgozók, mint a betegek érdekében, akkor hallgatnak, és elfordulnak tőle. Pedig talán ez is lenne olyan horderejű probléma, mint a vizitdíj, vagy a netadó!
Eriksson
Ne lázongj öreg, mert sokszorosan megbosszulja a "gyógyító személyzet".@Nessy:
Nessy
@Eriksson: Ahhoz képest, hogy negyven évet töltöttem az egészségügyben, mint nyugdíjas beteg bizony én is tapasztalom! Ma egy rendelésen a standard receptemért legalább három órát fogok ücsörögni, mert a kezelő orvosom nyugdíjba ment, és majd valaki szóba áll velem.
Eriksson
@Nessy: Így igaz. Ember ki oda belépsz szedd össze az összes türelmed, s tűrd némán a sorsodat. S a helyzet egyre rosszabb.
nusika
444.hu/2017/07/17/varga-az-egeszsegugy-lemaradasat-hatranyat-nem-lehet-par-nap-alatt-ledolgozni
Gulyás Gergely is felszólalt, szerinte a 4-es metró az összes fővárosi fejlesztési forrást elvitte, és így jóval kevesebb pénz jutott a budapesti kórházakra, mint a vidékiekre.""
...a 4-es metróra fogják!!! ...ennyit hazudni, ez már nagyon sok!!! Vargával az élen!!
...kedves fideszesek! Nektek is ez a valós helyzet??? ...akkor megérdemeljük, hogy szenvedjünk!!!
Nessy
Nekem ebben a melegben nagyon eretnek gondolatom támadt!
Mi lenne, ha a TAO pénzekkel nem Mészáros Lőrincet, meg a falábú "focistákat" támogatnák, hanem mondjuk egy. a közelükben lévő egészségügyi vagy szociális intézményt?
Lehet, hogy ez már napszúrás?
kisrigó
@Nessy: Briliáns ötlet, de sajnos, ezt csak a józan ész támogatja, ami ebben a q...a világban a döntéshozóknál hiánycikk. Meg a fényestekintetű igen régen elvesztette, ha egyáltalán volt neki valamikor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.