Kiélezett a helyzet a fővárosi éjszakában, a lakók és a bulizók érdekeit nehéz összeegyeztetni, a kerületek ráadásul nem is nagyon igyekeznek. A szereplők viszont kezdenek szerveződni. Mi kell ide? Mondjuk egy éjszakai polgármester?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Én a hatvanas-hetvenes években szereztem tapasztalatot a budapesti éjszakai életben.Moulin Rouge,Maxim,Savoy...stb európai színvonalú műsort adtak és működtek a hagyományos éjszaki bárok is.Valamennyi nagyobb eszpresszóban bárzongorista teremtett romantikus hangulatot.Nem hallottam arról,hogy ezek zavarták volna a lakosságot,ráadásul akkoriban Budapestet kis Párizsnak nevezték.Ezek eltűntek,most rászabadultak Budapestre a félrészeg nyugati túristák és az üvöltés, rókázással cifrázva.Bangkok a kurvázók,Budapest a részegek célponja.Bár a kurvákkal mi sem állunk rosszúl.Ezért ki a felelős? Hát nem a Szabó Ervin könyvtár,ennyit segítek a mindenkori főpolgármesternek és a politikának.
ila51
milyen élet ? ...este hattól már nem tanácsos az utcára menni , még kettesben sem
CsipkeRózsa
Egész Budapest egy nagy mostohagyerek lett.
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
@Edmond Dantes: Főleg a brit túristákkal vann a gond legénybúcsúra jönnek ide ,kocsmatúra
síugróra isszák magukat ,Lehugyoznak mindent ,oszlop ,kapualj széthánynak mindent ,
utca úttest parkoló szállodafolyosó ,szoba . Autókat borogatnak fel ,kukákat gyújtanak fel szemetesládákat szétrúgják hajnalban ,mert itt biztos lehet .
Londonban ezért úgy picsánrúgják hogy nem tér magához antiszoc viselkedésért ,rongálásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.