Balog Zoltán kissé emelt hangon értetlenkedett azon, hogy mi a baj azzal, ha a kardiológián nincs CT, és nyitott mellkassal cipelik a betegeket oda, ahol van és működőképes gép. Csak az ellenzéki ballib média csinál ilyen kicsiségből hírt. Nemhogy örülnénk, hogy a XXI. században van hová átvinni a beteget. Magyarország jobban teljesít! Ez a pofátlan hozzáállás lehet az a bizonyos szikra!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
bolognál kissé ködös aZ EMELET . MINEK ENNEK VIP KORHÁZ MEGTUDNÁ HOL KEZELIK őőőőőőőőkk A SLEPPET, a PLEBSET AVAGY A FIDESZEN KIVÜLI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRT ,HA SÉRTŐDIK SAJNÁLOM SZIVE JOGA MEG NEKEM IS
kissé felnőttem
A MÁSIK azt nyilatkozza 10 év alatt 117 % al növekedtek a CT MR készülékek ja? és mennyi is ment gajra ? mert elavult. Kis kanári madárka blőd ám a szöveg de szajkózható és egyík beteg összecsinálja magát, 7 óra kevés, hogy kitakaroljanak alóla BP i kórház de ez sem VIP hanem plebejus na erre mit szólnál parlamenter Hazugság???
Nessy
@bencemacska: Nyugodjon békében a kicsi lányka! A nagymamának és a családnak őszinte részvétem. Balogh minisztert az államtitkáraival együtt vigye el az ördög a pokol legmélyebb fenekére!
Ha belegondolok, Ónodi Szűcsnek orvosi diplomája van. Ilyen empátiával maximum "hideg sebésznek" lenne alkalmas! Ha egyáltalán!
papa.49
,,Vigyorgó vándorköszörűs,, ez mindent elmond a fasziról !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.