A margitszigeti Casinó épületén még cserepek sem voltak szerda délután. Azoknak a szervezőknek kéne beköltözniük ide, akiknek Mészáros Lőrinc miatt kellett elhagyniuk az addigi központot. „Az utolsó percekig dolgozni fogunk, de ezek már az utolsó simítások” - mondta Seszták Miklós miniszter, a vizes világbajnokság szervezőbizottságának az elnöke kedden arról, hogyan állnak a munkákkal. A szálláshelynek tervezett Bibó Szakkollégiumról már korábban kiderült, hogy bőven a vizes vébé után készül csak a felújítása. A hárommilliárdos óriásugrótorony állítólag tervezetten nem a megnyitóra, csak a verseny előtti utolsó pillanatban lesz meg. De hogy a Margitszigeten lévő egykori Casino péntekre már a vizes világbajnokságot szolgálja, és csak az utolsó simiításokat végzik rajta, az teljesen kizártnak tűnik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért nem csodálkozol mert minden amihez nyúltak így végződött!!!
elnyomott
Milliárdok úsznak el -- ettől lesz világszínvonalú ez az esemény!
simmering73
Olyan igazi ruszkitempó, bőséges pénzlenyúlással.
eszegfu
És még minket "figyelmeztetnek", hogy támogassuk a mostani VB-t?! Mégis miért?! Érthetetlenül, eszetlenül eladták Mészárosnak az Angol utcai épületet, ahol ez év márc.-tól dec.-ig havi 1 Ft-ért bérelhették volna a szervezők. Igaz, hogy a VB költségvetésének terhére előtte -- igényüknek megfelelően -- átalakitották, felujitották. Pedig az tudható, még a laikus számára is, hogy a szervezők feladata inkább az esemény előtti időben van, mint alatta... Röhejes, hogy talán készen lesznek a verseny kezdetére, de akkor már minek a szervezőknek?! Még beköltözni, berendezkedni sem tudnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.