Az MTVA szerint az Index benézte, nem keresnek alig pár nappal a vizes világbajnokság nyitánya előtt operatőröket, az csak álhír volt.

Az Index szúrta ki szerdán, hogy operatőröknek szóló zárt Facebook-csoportokban többen keresnek a pénteken induló vizes vébére operatőröket az MTVA-hoz külsősként. 

A bér napi 25 ezer forint lett volna, és még saját technikát sem kellett volna hozniuk a jelentkezőknek. 

A lap megkereste az MTVA-t is, de ők nem válaszoltak nekik. 

Egészen csütörtökig, amikor a hirado.hu-n megjelent egy sértett hangvételű írás arról, hogy mennyire benézte ezt az egészet az Index.

"Természetesen ebből egyetlen szó sem igaz. Az MTVA hónapokkal ezelőtt rendben akkreditálta kollégáit az eseményre, ahogyan egy ilyen léptékű esemény megszervezése során ez teljesen megszokott. Arról az MTVA nem tehet, hogy az Indexben dolgozó kollégák még soha nem láttak közelről ekkora szervezést igénylő sporteseményt.

A híresen kritikus és a forrásait állítólag minden esetben többszörösen ellenőrző Indexben azonban senkinek sem ütött szeget a fejébe a felismerés: lehet, hogy nem a FINA 2017 hivatalos nyitánya előtt kettő nappal toboroz munkatársakat az MTVA, így a hirhedten objektív Indexnek egy teljesen fals álhírre, egy facebookos hoaxra rárepülve sikerült a mai napon is lehoznia, hogy se az MTVA, se a FINA magyar szervezőbizottsága nem tudja, mit csinál" – olvasható a hirado.hu-n.

Az MTVA szerint ők másodpercre pontosan tudják, hogy mikor mi fog történni a vizes világbajnokságon.

"A Simicska Lajos környezetébe sodródott portál most minden erővel azt sugallja, a vizes VB kudarcra van ítélve, felesleges ez a VB, inkább maradtunk volna a magunk dolgánál, úgysem megy ez nekünk"

- csap át nem meglepő módon az aktuálpolitikába a cikk a végén.

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes,... Ezt a hirt gyorsan megcafoltak, de a 40 ezer ingyenjegyet osztogato hirdeteseket nem, amibol az latszik, hogy mennyire rossz volt a reklamja az egesz rendezvenynek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Erdekes,... Ezt a hirt gyorsan megcafoltak, de a 40 ezer ingyenjegyet osztogato hirdeteseket nem, amibol az latszik, hogy mennyire rossz volt a reklamja az egesz rendezvenynek...
Nessy
Itt minden álhír, ami nem hozsanna a kormánynak!
Ezek szerint a múlt heti Városligeti és Balatonfüredi képek is csak álhírek voltak?
karma1
A 45 ezerert kikepzett diakmunkasok, akiket aztan nem hivnak be... A statisztalasra valo biztatas.. A furedi helyszinen nem befejezett melygarazs... A beomlott setany...
Csak valami szemelyes baleset ne erjen senkit se a versenyeken sem, meg a nezok kozott sem...
Equus
Ezek szerint az Index megírta a frankót. Ha ilyen erőteljesen cáfolnak, öntömjéneznek, akkor nyilván vmi nincs rendben.
karma1
@Equus: Meglatjuk holnap a megnyiton... Remelem, a rapper kozben betanult valami dallamosat is, tudod, az elmebetegek hamar duhbe jonnek a monoton zenetol... Mert aszontak, hogy a csuti rem is ott lesz a megnyiton...
(Ha a garancsiek kihagytak a cementet a tribunbol, akkor mar nem is kell a ketoras gala musor..:o)))))
quadrocopter
Ezek a marhák állandóan ráfordulnak a lócicire!
papa.49
mtva. ról tök hihető a hír ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.