A vizes világbajnokság idejére "lejjebb csavarja" a Fidesz a negatív kampányát, de utána megint jöhet minden, ami a csövön kifér.

A Magyar Nemzet értesülései szerint átmenetileg, a vizes világbajnokság idejére tűnhetnek el a közterületekről a Fidesz kampányplakátjai, melyek most Soros Györgyöt hozták ki a Sátán földi helytartójának, minden bajok és rossz őseredőjének.

Hogy utána kire és mire hegyezik ki a negatív kampányt, és visszatér-e Soros György a plakátokra, arról egyelőre a lapnak nem nyilatkoztak forrásai, de abban mindenki egyetértett, hogy csak átmeneti a lanyhulás. 

A Magyar Nemzet emlékeztet arra is, hogy egy hete még hiába kérte a Mazsihisz Orbán Viktort, hogy állítsa le az antiszemita hangok erősödéséhez vezető plakátkampányt, akkor még  miniszterelnök arról beszélt, erről szó sem lehet. 

Ehhez képest a Kormányzati Tájékoztatási Központ ezen a héten már arról beszélt, hogy eleve így tervezték, hogy hat hét után leszedik a Soros-plakátokat.

A Magyar Nemzetnek azonban többen, még egy fideszes politikus is megerősítette, hogy a vizes vébé miatt tűnnek el a plakátok, főképp azokról a helyekről, melyek a vébé miatt kiemeltebb nemzetközi figyelmet élvezhetnek. A kormány ugyanis nem szeretné, ha a vébé helyett ezzel lenne tele a külföldi sajtó.

Ezzel mondjuk elkéstek, mert az elmúlt hetekben egyre több külföldi lap foglalkozott a kérdéssel, hogy állami pénzből antiszemita kampányt folytat-e a Fidesz, és az sem segített sokat, hogy maga Soros György is megszólalt, és antiszemitának minősítette a róla szóló plakátokat.

A kormánypárti plakátok tehát nem fognak eltűnni, csak egy időre, a cikk szerint vélhetően valamilyen közük lesz a menekültellenességhez, mert a Fidesz kampánycsapata – akik mára átvették a párt irányítását az elnökségtől – úgy látja, ez a téma tudja a leginkább egységbe forrasztani a szavazóikat.

(Címlapi kép: Youtube)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Száradjon rájuk a vastag bőrük, az elnökségre is, meg a kampánycsapatra is, sőt a támogatóikra az utolsóig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
Orbán így teremt munkahelyet. (a csókosoknak) Plakátot felragasztani, plakátot leszedni.
simmering73
A sátán földi szindikátusa pedig a fidesz-kdnp.
cikicakk55
Lehet rám is köpködni de azon kívül,hogy gusztustalan a pkakát és az egész törvény,az antiszemita jelzőt leginkább az ellenzék tartja életben. Soros György nem a zsidósága miatt lett ellensége a Magyar népnek,hanem a kujelentése miatt. Lehetne Hindu,az Arab emirátus vezetője, vagy bár mely vallási csoporthoz tartozó milliárdos. A gond az vwle,hogy Európára akar kényszeríteni évi egy millió migránst. Ezek az emberek az igazi anriszemiták,mert a keresztények számukra hitetlenek,akiket meg kell ölni. Nagyon nehéz közülük kimazsolázni azokat a családokat akik békével jönnének. Így,hogy már majd 2 millió igazolvány nélküli csatangol Európa területén és csak jönnek folyamatosan,nehéz helyzetbe hozták egész Európát. Ez az egész Soros fejéből pattant ki és ha Hottentotta lenne akkor is veszélyt jelentene a földrészre. Ameddig csak segített, az iskolákon,különböző jótékonysági szervezeteket támogatott,adfig tényleg megérdemelte az elismeréseket. Nem kellett volna bele nyúlnia a pilitikába. Ő egy üzleti spekuláns jól meggazdagodott rajta. A milliárdjait inkább oda vigye ahol a bajok forrása van.
cikicakk55
Elnézést a sok hibáért,de jelenleg fekvő beteg vagyok és most először használok okostelefont.2 hete kaptam szüli napomra és az ékezetek használata még nem a legjobb. Azonban hiányoznak a propelleres barátok,még azok is akikkel nem mindig értettünk egyet. A klviatúra használata könnyebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.