A Kaposvári Egyetem és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai megállapodása révén a hallgatók a játékvezetés a labdarúgásban elnevezésű tárgyat is választhatják a jövőben.

 Focibírói képzés indul a Kaposvári Egyetemen

Hanacsek Attila, az MLSZ játékvezetői bizottságának alelnöke arról számolt be az MTI-nek, hogy Debrecen, Nyíregyháza, Pécs és Zalaegerszeg után ötödikként a kaposvári felsőoktatási intézménnyel született meg az együttműködés.

Az aláírt szerződés értelmében a képzés szeptemberben indul a Kaposvári Egyetemen, amelynek 3000 hallgatója van.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@laja70: @X-ray: lehet hogy nem az egyetemmel van baj...Hanem a színvonalával?? Uszkve a fideszeses vezetésével?? Nem ugggyananazz...(Hofi) Vmikor nagyon jó egyetem volt!!!
36
De, egy orvosi és átfogó egészségügynek képző egyetemet nem akarnak a dunántúlra, kivéve és kizárólag Pécsen.
(Azért emeltem, pont az egészségügyet ki mert ismeretségi körből, fiatalok mentek, mennek, mennének egészségügyi képzésre tőlünk Zalából, de jól ráfaragnak, mert mondjuk Szegedre, vagy Debrecenbe veszik fel a gyereket, az ország másik végébe. Hatalmasak, csak az utazás, a lakás+tanulmányi költségek!)
papa.49
Mér focink van???
Nem látni, csak az UMCSCSCS.et akko meg minek???
Veleda
Belelátásom van a Bozsik program gyermeki és ifjusági labdarugó utánpótlások működésébe az unoka révén. Óriási pénzeket ölnek bele, amatőr edzőkkel. Villanyszerelő élmunkás a kiskölkök edzője. Miután a kölkünk 5 év alatt semmit sem fejlődött, így elgondolkodtunk azon, hogy van-e értelme a kölöknek a heti 3x-i edzésre mennie?
Talán, ha képesített szakedzők foglalkoznának az utánpótlással, nem lenne a magyar focinak minden mérkőzése andorrai színvonalú.
Pálinkafőző Rézüst
@Veleda: Bozsik: Waffen-SS tag. Engem nem érint de ennyi...
hu.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
És iskola van róla elnevezve Újbudán...
Veleda
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet, de a gyerekeknek szóló focisulit nem én neveztem el. Sőt, a magyar válogatottba sem én válogattam be. Ezzel számoljon el az utókor.
nekem az unokám sportfejlődése a fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.