Ha szükséges, a bizottság az Európai Unió Bírósága elé viheti az ügyet. A brüsszeli Európai Bizottság közölte: hivatalos felszólító levelet küldtek Magyarországnak, és ezzel megindult az eljárás a nemrég elfogadott, a civil szervezeteket megbélyegző törvény ügyében, amelyet több szempontból is aggályosnak találtak. A magyar hatóságoknak egy hónap áll rendelkezésükre, hogy válaszoljanak az ismertetett kifogásokra. Ha a felszólító levélre nem érkezik válasz, vagy Magyarország olyan észrevételeket tesz, amelyek nem tekinthetők kielégítőnek, az Európai Bizottság úgy dönthet, hogy a kötelezettségszegési eljárás következő lépéseként úgynevezett indokolással ellátott véleményt küld Budapestnek. Ezután, ha szükséges, a bizottság az Európai Unió Bírósága elé viheti az ügyet. Lázár egyébként kedden Brüsszelben tárgyalt volna, ahol két biztossal, a gazdasági ügyekért felelős alelnökkel, Jyrki Katainennel és a spanyol energiaügyi biztossal, Miguel Arias Cañetével volt találkozója. A...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Sorban születnek olyan botrányos törvények, amelyeknél minden józan ítéletű ember szerint is komolyan rezeg a léc.
Megalázó, hogy plusz adminisztráció, regisztráció kell, míg mondjuk a cöf-nek nem. Jogosan gondolják azt a civileket támogató külföldiek, hogy velük ne szórakozzanak.Demokratikus országokban elvárható, hogy ugyanolyan törvény vonatkozzon mindenkire!
Amíg konkrét szankció nincs kilátásba helyezve, addig Orbán nem hátrál. Igazi kocsmai kötekedőhöz illően ugyanis nem ért a szép szóból, csak ha pofán csapják.
kokopelli
Nem a TV-ben mesélte,hogy az apja megverte,mire ő visszapofázott,
az öreg erre meg is rugdosta?Röhögve mesélte,azt is hogy "skizó" is
lehet! A menzán bevágta a kaját az ablakon,mert az ő kedvence elfo-
gyott...stb.!
"Egy ilyennek" nyalnak be csontig idős,őszhajú emberek a parlament-
be csontig? Mit fognak mondanii az unokáik "ezeknek" a vén talpnyalók-
nak ha ezt majd látják,olvassák vagy hallják?
Azt hiszi ez a "zsebcézár",hogy Rasputyin aurája van? Tényleg vicc!
Annyira jelentéktelen a külföldieknél,mint a naptáron a légyß@r!
de,az "internet nem felejt" hála istennek...! :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.