Nem indul ígéretesen Nacsa Lőrinc karrierje, a KDNP ifjúsági szervezetének elnöke ugyanis csúnyán beégett Vujity Trtvko műsorában. 

Az említett szervezet szeretné elvenni Soros György díszpolgári címét, ezért összehívnák a budapesti közgyűlés rendkívüli ülését. Az elnök ezért adott interjút Vujity Tvrtkonak, aki úgy döntött, jókorát rúg az ifjú KDNP-s politikusba és kezdeményezésébe.

Tvrtko felolvasott Nacsának egy közleményt:

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.

Tvrtko ezek után arról kérdezte Nacsát, tudja-e, ki adta ki a közleményt. A férfi egyből rá is vágta, hogy valamelyik Soros-szervezet volt az, mire Tvrtko kijavította, hogy ez bizony egy korai Fidesz-közlemény volt.

A történetnek itt nincs vége, mivel Nacsa ezt egyszerűen nem volt hajlandó elhinni. Ha akar nagyon szégyenkezni más helyett is, mindez látható az alábbi videón:

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Balf@sz keresztény majmok, ha elintéződött Soros ügye...megjegyzem az államnak Soros egy fillérjébe nem kerül!Sőt!! A dezertőr Puskás mit tett az országért??
Kérem a következőt!!
https://alfahir.hu/4_milliardot_fizettuenk_pa...
http://olvass-nezz-lass.hupont.hu/43/a-szocia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Horizont: az ö lukas ,helyére ,a szétcincálok ,beugranak, majd százan,amit igen
,tanulságos lesz majd,alaposan végigkísérni ,
Iskolapélda válik belőle. mivé lészen "egy élet munkája".-a bú utáni ,pár hó?napban ??
Széthordják-e majd? ,mind a hangyák ,a kiömlött, zacskós kristály cukrot??.
lesz itt movie, és jó ..sokszínű...
Horizont
@durbincs: hát a kommented nem ezt mutatja...
Mirabilis
1, Miért tvrtko, balogh szilárd helyett?
2. Tvrtko, “csak” felkészült
“Nos, látom én, hogy egyes sajtótermékek -politikai színezetük szerint- szeretnék azt láttatni, hogy én szivatok, nekimegyek vagy támadok, ugyanakkor nem történt más, felkészültem és kérdeztem. Eszemben sincs senki ellen harcolni! Ezután is felkészülök, ezután is kérdezek. Minden oldalt, mindenről, pontosan ugyanabból a távolságból.
Egy politikai médiánál nem lehet középen állni
lehet-e-vujity-tvrtko-pont-kozepen-amikor-nacsa-lorinc-sorosozni-megy
Az atv már kárásszal elment a fidesz média felé, erre jött erősítésként ebben tvityko

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél