Nem indul ígéretesen Nacsa Lőrinc karrierje, a KDNP ifjúsági szervezetének elnöke ugyanis csúnyán beégett Vujity Trtvko műsorában. 

Az említett szervezet szeretné elvenni Soros György díszpolgári címét, ezért összehívnák a budapesti közgyűlés rendkívüli ülését. Az elnök ezért adott interjút Vujity Tvrtkonak, aki úgy döntött, jókorát rúg az ifjú KDNP-s politikusba és kezdeményezésébe.

Tvrtko felolvasott Nacsának egy közleményt:

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.

Tvrtko ezek után arról kérdezte Nacsát, tudja-e, ki adta ki a közleményt. A férfi egyből rá is vágta, hogy valamelyik Soros-szervezet volt az, mire Tvrtko kijavította, hogy ez bizony egy korai Fidesz-közlemény volt.

A történetnek itt nincs vége, mivel Nacsa ezt egyszerűen nem volt hajlandó elhinni. Ha akar nagyon szégyenkezni más helyett is, mindez látható az alábbi videón:

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Balf@sz keresztény majmok, ha elintéződött Soros ügye...megjegyzem az államnak Soros egy fillérjébe nem kerül!Sőt!! A dezertőr Puskás mit tett az országért??
Kérem a következőt!!
alfahir.hu/4_milliardot_fizettuenk_partallami_kituentetetteknek-20120228
olvass-nezz-lass.hupont.hu/43/a-szocialista-magyarorszag-kituntetest-kaptak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Eriksson: és nálad ez igazolja a gyülöletre költött milliárdokat? Hiszen enélkül is azt csinál a kormány amit akar. Az emberek " felheccelése" semmit se árt a Sorosnak. Ami "jó", mert sokáig lehet rágatni a témát a néppel és "terelni".
volvós
Nacsa te egy nagy kócsag vagy...próbáld meg Növel...
hidd el haver, teljesen más...:-)))
cs.n.
Ebben a 2013-as cikkben is olvasható:
index.hu/belfold/2013/02/13/funar_slota_meciar_csurka_tudjman_hoffmann/
Ebből az is kiderül, hogy szintén egy KDNP-s, Hoffmann Rózsa volt az első a magyar kormány részéről, aki elkezdte ezt az agymenést, ami látjuk, hová nőtte ki magát.
Ja, nem mellesleg Sorosnak állami kitüntetése is van, amit Mádl Ferenctől kapott 2004-ben. Azt nem akarják visszavonatni ezek a nagyonkeresztények?
Csizmás Kond
Nem kell egyből elájulni. Soros több alapítványt működtet és nem azért került ma célkeresztbe mert jót csinált, hanem azért mert a jók közé rosszat kevert. Az akkori nyilatkozatkor még halvány fogalma sem volt senkinek hogy majd a migráncsokkal fog üzletelni.
Fradigege
Ezer+ezer példát lehetne felhozni a zsidesz köpönyegforgatásáról. Ez a csicska csak bemagolta a szöveget, majd felvette a csőlátást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.