Jövőre, egy esetleges újabb kétharmad után, Orbán célkeresztbe veszi az önkormányzatokat és a fővárost – mondta Karácsony Gergely a Hír Tv-ben. Zugló polgármestere szerint sok fideszes kollégája ezért nagyon tart az újabb kétharmadtól. Szerinte feleslegesen. "Én ezt nem a kisujjamból szopom, nekem ezt fideszes politikusok mondják, hogy ha itt Orbán nyer, és újra kétharmad van, akkor mi kerül a célkeresztbe? Két dolog, amit nagyon utál a miniszterelnök: az önkormányzatok és Budapest. És a kettőnek a közös halmaza az a budapesti önkormányzat. (…) Ezt mindenki érzi. A fideszes polgármesterek, amennyire látom Budapesten, ettől mindenképpen nagyon félnek, de hát Orbán Viktor nagyon messze lesz a kétharmadtól. "A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt reméli, hogy a Fidesz az abszolút többségtől is messze lesz, de a kormány elleni érvek közé az önkormányzatok helyzetét is be kell tenni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Azért szolgálják, mert féltek, félnek tőle!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem az a nagykutya aki ilyen gyurcsányi feltételezésekkel tud csak a képernyő elé állni arra bűn szavazni.
Zeta
Azért szolgálják, mert féltek, félnek tőle!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Nem feltetelezes, mar folyamatban van az onkormanyzatok feladatok teljes megszuntdtese, ev eleje ota folyik az adatok kozponti feltoltese.
Csizmás Kond
@F_Viktor: akár igaz is lehet viszont aki képviselőjelöltségre pályázik annak legyen valami a faszán kívül a markába...mert blöffölni akárki tud.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Helyi képviselők is feleslegessé válnak ha jövőre is marad a fityesz.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ..szerintem ez a folytonos rémlátomás már betegség.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Bocskor országból nagyon keveset látsz Magyarországból, nézz utána az ASP-nek!
Ezzel a programmal szüntetik meg a helyi önkormányzatok munkáját, központosítják a települések irányítását.
Tanács, maradj a házi pálinkafőzésnél és vedelésénél, ahhoz értesz csak!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...nézd fiktor, te azt állítod magadról hogy magyar vagy, Magyarországon élsz...de ez nem látszik, úgy viselkedsz, hogy az egy albán szamárnak is a szégyenére válna.
...az még hagyján hogy a butaságodat szellőzteted viszont a magyarkodásoddal másokat is égetsz akik tényleg a helyzetnek megfelelő intelligenciával rendelkeznek...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Figyú, én jelenleg is Magyarországon tartózkodok, nem Bocskor-országból írok!
Immár 2 éve nem állítom, hogy Magyarországon élek, legalább ezzel kapcsolatban, éppen nekem ne hazudj, még akkor se, ha a hazudozás nálad is olyan természetes, mint a fityeszes faj-társaidé!
S ha már olyat írsz, hogy "úgy viselkedsz, hogy az egy albán szamárnak is a szégyenére válna", akkor jöhetnek a konkrétumok, mert én alá tudom támasztani azokat a hazugságokat, amiket mondasz.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...nekérj engedélyt, támassz...vagy ne iázz.
Hellcat
@Csizmás Kond: Írod, hogy "...mert blöffölni akárki tud." Azt ugye tudod, hogy a fidesz ellen sorra nyerik a helyreigazítási pereket mert TELEHAZUDNAK mindent. Én a helyedben már rég csöndben maradtam volna...
Nessy
Orbán nagyon utálja Budapestet, a "bűnös várost"! De azért inkább a Várba költözik, mint Felcsútra, ahol pedig van saját stadionja, kisvasútja.
Az önkormányzatokat meg tényleg fel kell számolni! Majd valamelyik hozzáértő hívő hivatalnok meg mondja, hogy mire kell pénzt adni, mire nem. Nix helyi rendelet! Majd Orbán megmondja mit, merre, hogyan!
Maximum egy helytartó!
F_Viktor
@Csizmás Kond: B+ ezt te írtad 40 perccel ezelőtt: "szerintem ez a folytonos rémlátomás már betegség".
Én igazamat alátámasztottam az ASP-vel, mire válaszod az én magyarságom volt!
Ez után természetesen egy mocskos gecinek tartalak, aki Bocskor-országból kavarja a szart!
Csizmás Kond
@Hellcat: ...akkor a helyemben maradj csöndben...tudod az ígértet...
Amúgy a blöff az amikor semmi bizonyíték nélkül állítunk valamit...ti azt teszitek, azért írtam ti-t mert ahogy látom magadénak vallod sokakkal együtt az egész rágalomoldalt.
...és ha már válaszolok , elmesélnéd miből gondolod, hogy más nem szabad itt vagy máshol megírja amit akar ?..miért kéne hallgasson vagy mitől van neked itt vagy akárhol több helyed ?
Csizmás Kond
@F_Viktor: neked a szarakodás a természeted. ...és nem kérdeztem ki vagy mert azt kérdés nélkül is napirenden kimutatod... hogy egy gyűlölködő, beképzelt, nagyképű alak vagy. Az az ember aki a másikat ismeretlenül egy feltételezett származási helye szerint kezd alázni attól nem kell kérdezni kicsoda.
...és hacsak a gyógyszerszedés ellenére is nem érzel halálos kényszert, hogy nekem írogass akkor kérlek mellőzz...
Perwool
Én nem tartom lehetetlennek amit a cikk ír.
Vegyük pl a minisztériumokat.
A belügy az megmaradt! Pintér "valamilyen" oknál fogva, haláláig biztos belügyminiszter marad Orbánnál.
Pénzügyminisztérium nincs.Van Varga akihez összelapátolták, a gazdasági,környezetvédelmi, költségvetési katyvaszt.
EÜ minisztérium megszűnt egybelapátolva, (melyet vezet egy csuhás) oktatás, egészségügy, szociálpolitika.
A külügyet összeboronálták a külgazdasággal.
Viszont csináltak egy propaganda minisztériumot Rogánnak.Ami ontja magából a debil tacepao háborút, hecckampányt, gyűlöletkampányt, mind ez állami pénzből.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Megint terelsz, nem arra válaszolsz, amivel kapcsolatban te szólítottál meg engem, de az ASP-s indoklásomra a választ nagyon kerülöd.

1) Írod: " neked a szarakodás a természeted"
Ez nem szarakodás, csak a szarakodásaidra válaszolok, de úgy látom még ebben is qrva gyenge vagy!

2) Írod: "...egy gyűlölködő, beképzelt, nagyképű alak vagy."
Megint hazudsz, pl. migráncsozás a te játszótered.
A "beképzelt, nagyképű"-vel nem tudok vitázni, te, a buta, nyomorult lelkivilágú biztosan így érzed...

3) Elárulom mi a véleményem egy olyan lényről, aki minden fenntartás nélkül, foggal, körömmel véd egy mindent lenyúló, enyveskezű, hazug társaságot:
Te is a fityesz báránykája vagy. Elfogadod erkölcsi normájukat, mert te is ugyanolyan hazug természettel rendelkezel, ugyanúgy lopsz, erre neveltek szüleid. Te is erre neveled borjaidat...
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...sajnállak fiktor...orvoshoz kéne menned nem itt idétlenkedj mert az csak ront az egészségeden.
Hellcat
@Csizmás Kond: Ó nem kell hallgatnod...minden jogod megvan hülyeségeket írogatni...bár szerintem kezdesz ezzel csúnyán visszaélni.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..tudnál példát is mondani hogy mikor éltem vissza a te jóérzéseddel ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ez sem volt részedről válasz, de OK, egy olyan lelki nyomoréktól, mint amilyen vagy, nincs is több elvárásom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.