Lázár János bejelentette, Szijjártó Péter külügyminiszter pénteken ír alá megállapodást Maryland állam kormányzójával. Némi meglepetésre, megvédte ezek után Soros György díszpolgári címét. Lázárnak mindenre van válasza, mi pedig figyeljük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
@quadrocopter: Hagyd ezt a szerencsétlent, ha nem reagálsz rá, hülyén hal meg..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Szextelefonnal próbálkozz - rezsó, hátha több sikered lesz!
quadrocopter
@durbincs: Szextelefonnal próbálkozz - rezsó, hátha több sikered lesz!
quadrocopter
@durbincs: Szextelefon - rezsó, vagy a szokásos macska!
desiro
@quadrocopter: Hagyd ezt a szerencsétlent, ha nem reagálsz rá, hülyén hal meg..
quadrocopter
@durbincs: Közben megnéztelek máshol. Nem tévedtem. Eddig kétszer voltál 4-4 hónapra klinikán, karácsonyra hazavihettek, de már nem tudtál otthon szilveszterezni a rohamaid miatt.
A gyógyszeres kezelés csak időleges eredményeket adott, hajszálon múlt, hogy nem nyilvántott a konzílium közveszélyessé.Rokonaid kerülnek, elsősorban a váratlan, kitörésszerű megnyilvánulásaid miatt és ezeken az sem segített, hogy vásároltak neked egy pc-t.
Gyakran fellép nálad a nemi identitászavar, ugyanakkor, mikor prostihoz vittek, ott semmit nem tudtál kezdeni a dühkitörésen kívül. Tehertaxival vittek haza, mert egyik személyszállító vállakozó sem vállalta a szállításod, taknyod, nyálad egybefolyt, agresszív tüneteket produkáltál. Jelenleg a gyógyszeres kezelésed van folyamatban, más gyógyszerekkel, gondozói hozzájárulással, ugyanis némelyik még csak tesztverzió!
Eddig nem sok eredménnyel!

Még valamit?
karma1
@desiro: @quadrocopter: Valaki meg tudja mondani, hogy mit jelentenek az ilyen _ jelek az iromanyaiban es a "holla"?
Mindig ugy teszi oda, mint az "enter"-t szokas ...:o))) Csak nem entero-hoz van "szerencsenk"?
Kulonben irhatsz neki barmit, ugysem valaszol ra,. Ez az ordogvadasz program, atkeresztelve. @quadrocopter: hagyd a francba, bizd ra arra az egyszem agysejtjere a halaltusajat. Mert ez mar csak hulyen fog meghalni, meg az informatikus gazdaja se tudja majd foltamasztani...(Monnyuk nem is erdemes...:o))))
Ne vesztegess ra egy percet sem, ugy szar az egesz, ahogy van...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.