Nagy nőcsábász hírében állhat a Dózsa György úti két halálos áldozattal járó autóbaleset okozásával gyanúsított, de azóta is vígan vezető M. Richárd.

A Bors szúrta ki, majd töltötte fel újra a törölt videót, amin a férfi exbarátnője látható, ahogy össze-vissza ver egy nőt a nyílt utcán, és közben azt üvöltözi: – Beleülsz a f*ba, te f*szszopó kurva, te g*ci!

Tépi a haját, ököllel is veri a fejét, és hiába próbál az áldozat segítségére sietni egy járókelő, K. Szilvia feltartóztathatatlanul üti a nőt, aki – a jelek szerint – volt olyan aljas, hogy odaadta a testét Richárdnak, legalábbis K. Szilvia így tudja.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@human: "Ez Orbán új elitje" Miért 2006-ban is sikeresek voltak, nem? Azóta is a fülkeforradalmi elitként emlegeti a dakota őket! Amit meg ezek az utcán művelnek újra, minősíti ezt az újgazdag érinthetetlen réteget, és a politikai futtatóikat.
Eladott Ország
Orbán: nem jóléti állam, hanem munka alapú társadalom épül ... A jóléti állam Nyugat-Európába sem fog visszatérni, mert nem versenyképes, helyette a munka alapú társadalmat kell ... (b*zdmeg)
human
@Eladott Ország: A "haldokló nyugat" kép valahogy megragadt Orbánban a Tanú című filmből. El kell hitetni az emberekkel, hogy az itteni rossz jobb, mint az ottani nemjó (aha, pl. itteni minimálbér vs ottani minimálbér).
A Mad Max legújabb verziójában volt egy nagyon érdekes jelenet. Mikor a nagy főnök kinyitotta a vízcsapokat azt mondta az embereknek, hogy ne igyanak sokat a vízből, mert függővé válnak tőle és annak hiánya csak fájdalmat okoz nekik. Így óv minket Orbán is a jobb élettől, mondván egyszer majd fájni fog annak hiánya.
Eladott Ország
@human: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/12/orb%C3%A1n.jpeg
Orbán Viktor, aki magánbirtokának tekinti az országot – tévesen, mert az nem az ő, hanem a felcsúti szomszédja nevén van – szólott az alattvalókhoz. Szinte látom magam előtt Reszelőfalán Krumpli nénit, ahogy a konyhában maga alá igazítja a hokedlit és beizzítja a Sokolt, hogy jobban hallja a vallási vezetőt. Megboldogult ifjú koromban mi is így hallgattuk a Szíriusz kapitány kalandjait (az idősebbek a Szabó családot), később a könnyűzenei műsorokat. Csak ezek bennünk nem okoztak maradandó kárt, pedig akkoriban volt menő a Boney M. Krumpli néniben meg kárt okoz, ráadásul másfél millió Krumpli néni van, ez meg elég nagy tehertétel ennek a nyomorult országnak. Pedig ha belegondolok, hogy a Szabó családdal együtt ott volt nekünk Kádár és akkor is volt marhasok Krumpli néni, aki az élete árán is megvédte volna a puritán kommunista vezért és rendszerét, akkor most sem kell pánikba esni. Az a rendszer is széthullott a francba, a Krumpli nénik megtalálták maguknak a következő Kádárt, csak most Orbánnak hívják. Kicsit ugyan rosszabb, mint az elődje – jó, nem kicsit, mert nagyon -, mert lehet nosztalgiával, vagy gyűlölettel gondolni a feszt épülő kommunizmusra és annak vezetőire, de azt el kell ismerni, hogy ők a lehetőségeken belül azért dolgoztak, hogy az ország lakóinak élhető mindennapokat biztosítsanak. Akkor is, ha ennek az árát a következő generáció is fizette. Orbánéknak már nincsenek ilyen kínjaik, de gátlásaik sem. Lopnak-csalnak-hazudnak. Viszik, ami mozdítható, ami meg le van betonozva, azt a nevükre íratják. Akkor is így van ez, ha Krumpli néni nem érti, nem hiszi, nem fogja fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.