A hergelés egy percre sem áll le. Nem úgy, mint a plakátháború, ami a harmincas évekbeli náci Németországot idézte. Az pedig mégis snassz lenne, ha ezt közvetítenék az úszó világbajnokság alatt mint a híres-neves Magyarországra legjellemzőbb képet. Németh Szilárd felszívta magát, és bőszen félremagyarázott valami más ránk nézve terhelőt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szarágyú ne hőzöngj, ne rázd magad mert szétesel )))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/nemeth-szilard.jpg
Németh Szilárd, a kulturális bölcső.
A csepeli proligyerekből tanítóbácsivá cseperedett, először SZDSZ-es, majd fideszes politikussá erősödő birkózószövetségi elnök és rezsinagyonbiztos jelenleg a magyar emberek, a magyar családok és a magyar gyermekek megvédésével megbízott lépegető exkavátor pozíciót tölti be. Szellemiségében is. A tegnapi – elvileg – vitaműsor keretében közszemlére tette fantasztikus memóriáját, amennyiben a bemagolt 12 mondatot egyre emelkedő frekvencián és decibellel előadva igyekezett legyűrni a hangerő és az intelligencia közötti áthághatatlan szakadékot. Kevés sikerrel. Németh Szilárd rengeteg mindenre alkalmas (nyilván), kivéve a vitát. Vitázni – szerintem – érvekkel szokás egy adott evolúciós fejlettségi szinten. Alatta: aki hangosabban ordít, annak van igaza. Aki sokszor és egyre emeltebb hangon mondja el ugyanazt a baromságot, annak méginkább igaza van. Mármint abban a másik dimenzióban, ahonnan Németh Szilárd ide katapultált. A rettentően nagy baj ott van, hogy ez az ember nem egy csepeli kocsma asztalánál osztja az észt a hasonlóan cizellált lelkű-agyú kollégáinak, hanem jelen esetben a magyar kormányt képviseli
Eladott Ország
@kokopelli: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nemeth-1024x578.jpg
Némethszilárd, a kétmilliárdból fészket rakó, izé... birkózó csarnokot építő macskabagoly.
Elég lesz Németh Szilárdnak (no meg a háttérhatalomnak) a 2,4 milliárd forint erre a
projektre?
Nessy
@Eladott Ország: Egy frászt lesz elég! lesz az még 6 - 8 milliárd is! Aztán legalább kétszer lehet majd "átadni". Lásd: Várkert bazár.
szép új világ
Kár erre a baromra az időt pazarolni. Egyszerűen egy hülye tahó.
Eladott Ország
@Nessy: Biztos, hanem többe.civilhetes.net/vizes-vb-2017-mennyibe-kerult-eddig
Az Átlátszó 2016. májusi becslése szerint "a pályázat idején bedobott összeg több mint tízszeresére", legalább 89,843 milliárd forintra rúghatnak végül a FINA 2017 vízes világbajnokság budapesti megrendezésének költségei. A tisztánlátást nehezíti, hogy a kormány "tucatnyi jogszabályba dugta el ugyanis a kormány a finanszírozás különböző tételeit."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.