Kálmán Olga a hivatalos Facebook-oldalán reagált azokra a hírekre, miszerint a rossz nézettségi adatok miatt elhagyja a Hír Tv-t és Csintalan Sándor veszi át az Egyenesen című műsort tőle.

„Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír Tv tájékoztat, nem agyat mos és még nézik is sokan, nagyon sokan”

– írta közösségi oldalán a műsorvezető.

Kálmán Olga a róla és műsoráról szóló írásokat megjelentető lapok tulajdonosának, a rejtélyes Habony Árpádnak név szerint is üzent.

„Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a facebookon, ezért nem látja -bár ki tudja….) hogy szivesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a buli negyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a Férjemmel és a Gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O”

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@durbincs: Álmodik a nyomor! Csak szeretné a magafajtát bosszantó, keményen kérdező, nem mikrofonállvány típusú Kálmán Olgát nem látni a képernyőn! Minden kretén fideszes, akik ezerrel nyalnak a csüngőhasú elmeháborodott tolvajnak. ezt szeretné! Mitől fél, maga idióta ökör? Nem harap, a magafélék nincsenek hozzászokva az egyenes beszédhez, mert a töpörödött agyuk nem képes az önálló gondolkodásra! Savanyú a szőlő?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Kálmán elbízta magát..megnyugtatom, erre a hírre stratégiát változtat a megszólított fontos ember..
...mert mégiscsak hogy néz ki, hogy a megszólított nem tud lecsapni egy Kálmán által ütött labdát.. úgyhogy várjuk ki a végét... adjutánsai már dolgoznak a" zügyön."..
eugen4402
Bizony, nem szerencsés ötlet válaszolni a több száz enter billentyű aljas és alattomos támadására, mert most pár hétig lesz témájuk. Néhány vádpont már alakul a Nagy Alkotóműhelyben:
- Olga dílere lebukott, kénytelen Ibizára utazni kokóért.
- A családjára hiába hivatkozik, a leszbikus partnernőjével repültek a szigetre.
- Itthon folyik ellene a rendőrségi vizsgálat, azért menekült külföldre... stb.
wagabund
@eugen4402: na, valami ilyesmi készül...
eugen4402
@wagabund: Én csak vérszegény próbálkozást követtem el, hogy másoljam a géfodorok modorát. Az igazi fantáziagazdag mocskolódás majd a kormányközeli média komolynak tűnő soraiból özönlik. Nem szabad reagálni a kötözködésükre...
Eladott Ország
Az ország meg nyolcadik éve nem tudja, hogy ki az a Habony Árpád. Sőt ex-Habonyné sem tudja, ki az a Habony Árpád. Ezért nem kellene üzengetnie Kálmán Olgának a rejtélyes szipogó Habony Árpádnak. Habony Árpád volt felesége is elrohan, ha Habony Árpád szóba kerül.
youtu.be/vkShC2wppXQ
Sőt, azt is lehetne mondani, hogy az utóbbi napokban kiderült: ha túl sok az egy főre jutó fideszes egy helyiségben, kiváló ötlet rákérdezni Habony Árpádra és máris oszlik-foszlik a tömeg.
youtu.be/oFg73j5gNc8
youtu.be/eOGQWZr_5sI
Meddig lehet még lenyomni az emberek torkán ezt a dumát, hogy fogalmam nincs mit ábrázol
ez, annyit tudok, hogy Árpinak hívják, de ne tőlem kérdezzék kicsoda, én csak szeretek
beszélgetni vele. Az, hogy a Fidesznek nem gáz, hogy Habony miatt egyik lábáról a másikra kell állnia és feszengenie kell, kit érdekel? Hogy Kósa Lajos hosszú percekig kémleli földet, amíg megszólal, legyen az ő személyes nyomora. Az senkit nem érdekel, hogy ők ennyire károsultak szellemileg. De valaki kényszerítse már rá őket, hogy megmagyarázzák, miért kell eltartania Árpád népének ezt az ízléstelen luxusribancot. Aki nem fogyatékos (és itt újra elnézést kérek a fogyatékkal élőktől), az ugyanis pontosan tudja, hogy Habony nem egészen törvényesen szívja a nemzet vérét. Aki nem fogyatékos, az tudja, hogy Habony
Árpád…
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/hab2.jpg
Még nézni is fájdalmas ezt a szervilis seggfejet.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/hab.jpg
Őszintén remélem, hogy Habony egyszerű, munkanélküli magyar állampolgár soron következő
lagzijára már a Tretyakov-képtárban kerül sor (ahogy Orbán moszkvai alakítását elnéztem, miért is ne), mindenesetre nekem egyszerű habonyfizető adófizető állampolgárnak elegem van ebből az emberből. Kurvára elegem van abból, hogy minden nap legalább egy hírben szembesülök azzal, hogy Habony Nemfontosember-Nemközszereplő Árpád folyamatosan nemszerződésekből kapja a százmilliókat. Hogy ha nagyon unatkozik hazavisz pár műkincset a Szépművészetiből, áthajt a piros lámpánál, hasba rúg pár nyugdíjast, vagy elmegy pislogni Ibizára. Azokból a százmilliókból. Ha egy másik kultúrkörhöz tartozó embernek elmesélném, azt hinné, hülye vagyok, pedig tényleg már ott tartunk, hogy lassan a GDP hat százalékát fordítjuk egyetlen emberre. Végül is miért ne fordíthatnánk kimondva, hivatalosan és alkotmányba fércelve Habony Árpádra? Az oktatásra úgysem fordítjuk. Nem a fagyizóban kell találkozni vele, hanem a sitten.
bencemacska
A Habony média birodalomban álmodik a nyomor!
Olga tudta előre, mert úgy köszönt el: Nem rúgtak ki, szabadságra megyek két hétre!
wagabund
@bencemacska: igazad van, de mint tudjuk, akkor biztos, ha újra a képernyőn bosszantja az ellendrukkereket..
idppp
@durbincs: Álmodik a nyomor! Csak szeretné a magafajtát bosszantó, keményen kérdező, nem mikrofonállvány típusú Kálmán Olgát nem látni a képernyőn! Minden kretén fideszes, akik ezerrel nyalnak a csüngőhasú elmeháborodott tolvajnak. ezt szeretné! Mitől fél, maga idióta ökör? Nem harap, a magafélék nincsenek hozzászokva az egyenes beszédhez, mert a töpörödött agyuk nem képes az önálló gondolkodásra! Savanyú a szőlő?
terlasz
@durbincs: KO egy dekoratív nő, de ezt is elfelejthetjük egy újságíró
esetében, ha van elegendő tapasztalat, korrektség, intelligencia. Az sem baj, ha olyan igazságokra hívja fel a figyelmet, ami fáj némelyeknek.
Béla333
Nekem Csintalan műsorvezetése jobban tetszik, mint Kálmán affektálása és állandó közbekotyogása.
Kálmán meg élvezze az életet ott Ibizán, meg van az ország az ő írkálása nélkül is.
Biztos fél, hogy a szabija alatt elfelejtik...
Equus
@Béla333: megvan az ország a te firkálásod nélkül is. Ha 100-ad annyira lennél felkészült a világból, mint ő már akkor is zseninek tarthatnád magad.
Béla333
@Equus: 15.48
Én a véleményemet írtam le, még ha ez neked nem tetszik is!
Te is olyan vagy mint a Fideszesek?! Az ellenvéleményt úgy oldanád meg, hogy inkább elhallgattatnád a másikat, a helyett, hogy érdemi választ adnál?!
Ha K.O. olyan felkészült és lényeglátó, ahogy te gondolod, akkor mint az egyik hatalmi ág (sajtó) vezető képviselője miért nem foglalkozott az elmúlt években azzal, hogy az államadósságunk többszörösét vitték ki az országból offshore cégeken keresztül?
Ez azért elég súlyos ügy ahhoz, hogy ezzel ne foglalkozzon a vezető sajtó jeles képviselője!
Szerintem!
Equus
@Béla333: 16.02 "Én a véleményemet írtam le, még ha ez neked nem tetszik is!" (by Béla333)

Véleményem: nem ismerek felkészültebb, okosabb Embert a hazai firkásztársadalomban KO-tól. Van ugyan némi korkülönbség, de nem adnám egy vak lóért, ha elmonhatnám, vele voltam egy éjszakát... Charme-ja, okos agya... hm... a hátamon is vinném a stúdióba... :)
Béla333
@Equus: 16.29
Amiről írsz, azt úgy hívják, hogy rajongás és semmi köze nincs az illető szakmai minőségére!
Equus
@Béla333: Hálás vagyok a világban való eligazodásra szóló megjegyzésedért. Ugye nem lesz abból harag, ha most ... hm... nem akarlak megbántani, de van fontosabb dolgom is, mint tökidegen emberrel értékről eszmét cserélni. Ráadásul olyannal, aki vmi szinten haragban áll az egész világgal.
Bocsi :)
Béla333
@Equus: 16.42
Valóban haragban állok, de nem az egész világgal (láttam egy-két dolgot, bár lehetett volna sokkal több is!), hanem a mai magyar helyzettel!
Valóban nem tudom elfogadni az elmúlt évtizedek folyamatos lecsúszását, korrupcióját, politikusi összejátszását, az emberek folyamatos hülyítését a politika és a média által egyaránt!
Ha neked ez így jó, lelked rajta, szerintem ha így folytatjuk tovább, ahogy eddig, az csak további lecsúszást jelent!
Ja és K.O.-ról, mivel erről szól ugye a cikk: ha olyan okos, ügyes és dörzsölt és becsületes lenne, akkor nem a politikusok gumicsontjain rágódna minden műsorában, hanem az országunkat igazán érintő és érdeklő dolgokról kérdezné a riport alanyait. Mert így ő is csak egy minőségi mikrofonállvány, aki csak a politikusok véleményét adja el a hülyített választónak! Így az ő felelőssége sem kerülhető meg, mint vezető média szakember!
Szerintem
terlasz
@Béla333: Azt se felejtsük el, KO is egy alkalmazott. A témaválasztás nem feltétlenül rajta múlik, sőt!
Equus
@Béla333: 17.09 "szerintem ha így folytatjuk tovább, ahogy eddig, az csak további lecsúszást jelent!", ezt a véleményt osztom. Ebben nincsen vita köztünk.

K.O. témaválasztása nyilván nem szabad döntésén múlik. Szakértelme, felkészültsége vitathatatlan. Különlegessége, h a szépség és okosság ritkán járnak karöltve, mint nála.
Nekem bejön!
Béla333
@Equus: 10.06
Hol van itt K.O. kézi vezérlése, beleszólás a műsorokba? Szerintem egyedül dönt a szakmai szinvonalról, nem kell neki megmondani mit kérdezzen!:
"Kálmán Olga nagyon jól érzi magát a Hír Tv-ben, ahol immár több mint két éve - a G-nap óta - csak a szakmaiság számít.
- Csak a szakmaiság számít?
- Mi más számítana?
- Tehát nincs telefon, hogy ezzel, vagy azzal kellene beszélgetni, vagy éppen nem kellene.
- Nem, tényleg nincs ilyen. Őszintén.
- Csakhogy a politikusok tulajdonképpen továbbra is a gumicsontot rágják.
- Én azért megpróbálom őket arra kényszeríteni, hogy ne."
nepszava.hu/cikk/1124555-kalman-olga-nem-egyszemelyes-jatek

Pedig pont ezt teszi! Mármint gumicsontot dob a nézőknek és a fontos kérdések helyett ezeket rágja, rágatja velünk!
maci0427
A Jó Isten mentsen meg az olyan emberkéktől mint Csintalan Sándor , sose csíptem,de amióta A Hír TV "Vonalban " című betelefonálós műsoraiba belenéztem ,elment tőle a kedvem ! Akkor nagyon jobbos volt,aki csak szóba hozta a FIDESZT és Orbán Viktort csak egy kicsit is megkritizálva, otromba primitív módon elküldte őt .../ brr / és azonnal kikapcsolta ! Most meg szintén a Hír Tv. -nél , Simicska Lajosnál a "G" nap óta már Jobbikos ...? Meg akkor még a baloldalon is ténykedik...? Mit csinál ő valójában, kinek nyal és kinek melózik és kinek az embere... ? Ritka egy nagy köpönyegforgató pali ! Az ilyeneket jobb kerülni,de van az a pénz...! Úgy látszik ő is sokat tud...!
Equus
@maci0427: 11.00 reb Csintalan éppen az a figura, aki erősíti a zsidókkal szembeni előítéletet...
idppp
@Béla333: "Kálmán affektálása és állandó közbekotyogása." Az nem közbekotyogás, maga országos barom! Egyszerűen nem hagyja a riportalanyokat mellébeszélni, nem véletlen, hogy ATV-s korában több fideszes potentát, szégyenszemre, elmenekült adás közben! Hozzátartozik, az ATV-s korszakában, miután Németh Sándor szektavezető tulajdonos kölyke átvette a hírigazgatói posztot, bár annyit ért hozzá, mint hajdú a harangöntéshez, Kálmán Olgának semmi beleszólása nem volt, hogy kiket hívnak meg a műsorba! Többek között ezért lett elege az Orbán nyalonc Németh tv-jéből, aki evvel fizetett a zakkantnak, azért, hogy érdemtelenül, igazi egyházak rovására szektából egyházzá léptette elő a népbutító, családszakító HIT Gyülekezetet! Simicska szabadkezet ígért neki, és állta is a szavát! Mondja, jóember, nem égés, hogy állandóan lejáratja magát a sületlen kommentjeivel, nem veszi észre, hogy mindenki hülyének nézi? Otthon, maga a falu bolondja?
Béla333
@idppp: Most vonatkoztassunk el az ostoba személyeskedésedtől, gondolom érdemi véleményed nincs az ilyenekre, csak úgy általánosságban szeretsz hülyeségeket pampogni. Hol látsz pl. itt érdemi véleményt, az előző napi 2/3-os szavazás miértjéről való faggatást? Milyen riporteri szint ez szerinted?:

"Bruck András: Az őrület négy perce

Sok dolgot láttunk már a magyar médiában, de ilyet még nem.
A hazai demokrácia elvesztése persze az első perctől nem volt független a hazai média gyenge minőségétől, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Az ATV-ben Vona Gábor volt Kálmán Olga vendége, és bár egy nappal korábban épp a Jobbik biztosította a Fidesznek a terrortörvényhez szükséges kétharmadot, szóba se került az „ellenzéki párt” becstelensége. Volt viszont pár perc után jókedvű évődés, csacsogás.
Erről.
Kálmán Olga: Tudott arról, hogy Novák Előd titkos vágya, hogy egyszer egy babatévét csináljon?
Vona Gábor: Ez most vált számomra is nyilvánvalóvá… Köztudott Előddel kapcsolatban, hogy ő egy nagyszerű apa….
KO: Én sok nagyszerű apát ismerek, de egyik sem akart babatévét.
VG: Az előbb fogalmaztam meg, hogy ő menyire médiaérzékeny…. és elérkezettnek látja az időt, hogy ezt a babatévét megvalósítsa…
KO: Ön jobban ismeri nálam biztos, merthogy én semennyire nem ismerem Novák Elődöt, azon kívül, hogy volt már vendégem. El tudja képzelni, hogy egy gyerektévében folytatja pályafutását….? Ha igaz, ő képviselte a radikális szárnyat a Jobbikon belül…
VG: És most ebből az a következtetés, hogyha valaki nemzeti radikális, akkor nem szeretheti a gyerekeket, vagy nem lehet kedves a babákkal…?
KO: Nem, de aki babatévét üzemeltet, annak nem kell kedvesnek lenni a babákkal, ugyanis a babatévé nem arról szól, hogy neki ott babázni kell élőben…
VG: Nem tudom, miről szól a babatévé… mit jelent egy babatévé?
KO: Sőt, nem is tévét mondott talán, hanem rádiót, babarádiót.
VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még...
Béla333
Folytatás:

"VG: Ez szürreális egy picit, nem tudom elképzelni, hogy a babák hallgatják a babarádiót, vagy bármilyen rádiót. Azt még el tudom képzelni, hogy kedves kis játékokat játszanak a tévén, és nézik a babák, de hogy babarádión a babák mit hallgatnak…
KO: De a tévén sem a felkelő nőt kell nézni a babáknak…
VG: Most már kezd egy kicsit ez a beszélgetés fura irányt venni….
KO: Képzeljük el Novák Elődöt, ahogy babatévét vagy babarádiót üzemeltet, merthogy azért mondtam, hogy neki nem kell szeretni a babákat, hiszen ahhoz, hogy valaki….
VG: De én nem hiszem, hogy ő a producere lenne… én azt is el tudom, képzelni, hogy ha ő egy ilyet elindítana, akkor műsort vezet.
KO: A babáknak?
VG: Három kisgyereke van, ő azért babázik.
KO: De akinek három kisgyereke van, az még nem vezet műsort a babatévén…
VG: Adjuk meg neki ezt az esélyt.
KO: Én aztán főleg megadom, de a múlt héten még azt hallottam, hogy határőr…
VG: És ez miért zárja ki egymást?
KO: Hogy őrzöm a határt, aztán rohanok híreket olvasni a babáknak?
VG: Legyünk ebben akkor most tényleg megengedők, és azért őrzi-védi a határt, hogy a magyar babák nyugodtan játszhassanak….
KO: Aha, miközben Novák előd olvassa nekik a Bogyó és Babócát… Ön ezt így el tudja képzelni, tényleg?
Itt végre témát váltott az ellenzéki média nagyasszonya, akinek műsorában az évek során a teljes magyar ellenzék fokozatosan elhülyült. Ha most viszont a Jobbik következik, akkor Olga tényleg egy zseni.

Meg is nézheted:
www.youtube.com/watch?v=3bleV4wFjII
3 perc 45-től
idppp
@Béla333: Maga rakás szerencsétlenség, pont erről írtam, de nem tehetek róla, hogy képtelen felfogni! "Hozzátartozik, az ATV-s korszakában, miután Németh Sándor szektavezető tulajdonos kölyke átvette a hírigazgatói posztot, bár annyit ért hozzá, mint hajdú a harangöntéshez, Kálmán Olgának semmi beleszólása nem volt, hogy kiket hívnak meg a műsorba! Többek között ezért lett elege az Orbán nyalonc Németh tv-jéből, " Kálmán Olga az ATV-nél már csak egy utasításra dolgozó báb volt, nem lehetett önálló véleménye, mint azt Bruck András kitűnően megírta. Azt a csatornát egy jó érzésű embernek ott kellett hagynia, így tett Kálmán Olga is! Újabban a kiváló Mészáros Antónia is követte. Ott van helyettük a gagyicsináló Hajdú Péter, meg Norbi és a lófejű felesége, akinél minden pillanatban azt várom, mikor kezd el nyeríteni. Na, ők a maga színvonala!
Béla333
@idppp: 20.16
Te tuskó paraszt, kértelek, hogy próbálj már meg sértegetés nélkül kommunikálni, úgy látom ez neked nem megy! Akkor maradjunk ennél a stílusnál! Tudod: amilyen az Adjon Isten...
K.O. amióta a Hír TV-hez ment át, azóta sem változtatott a korábbi "gumicsont" etető stílusán!
A lényegről nem beszél, csak úgy próbálja meg terelgetni a beszélgetés menetét, hogy a felületet kapirgálja, de a lényeget ne érjék el!
Hogyan lehet egy hatalmi ágnak, a médiának a vezető riportere valaki, aki képtelen arra rávilágítani, hogy a világ elszalad mellettünk, az országunk csak csúszik a lejtőn lefelé, még a szomszéd államokhoz képest is és hogy ennek a fő felelőse a hátunk mögött az elmúlt évtizedekben összejátszó MSZP és a Fidesz, valamint ezeknek a segédcsapatai, politikusai!?
Aki csak azt képes elérni, hogy az emberek méla beletörődéssel legyintsenek az egész politikai virtschaftra és inkább összecsomagolnak és a családjukkal elmennek az országból, mert ezt már nem tudják elviselni?
Az ő dolga az lenne, hogy minden nap ezt belevágja a nézők képébe, nem az, hogy a dagonyába belefullasszon minden felhorkanó ellenállást, tiltakozást!
Az ország szétlopásához csak asszisztál, a hatalmas sztár gázsiért heti 4 szer másfél órában csak hülyít bennünket!
Szerintem!
idppp
@Béla333: Maga mazochista? Ha ennyire nem szereti Kálmán Olgát, miért nézi? Ez valami kényszer magánál, a tudatalattija bele van esve? Sürgősen forduljon pszichiáterhez, eddigi megnyilvánulásai is azt bizonyítják nagy szüksége van kezelésre! Látja milyen szépen beszélek magával? A hülyékkel így kell...
verőce21
Minden felkapaszkodott senki Ibizára utazik. Ott sokkal többet kell költeni, jóval drágább, ez lehet az oka.
Gyertek át Mallorcára, ez sokkal autentikusabb, jobb fürdőhelyek vannak és hangulatosabb is az egész sziget. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.