Összeesett és meghalt egy idős férfi az egyik fővárosi kórházban, ahol ezután lepedővel takarták le a holttestet, amely még órákig ott feküdt a folyosón - írta a Borsnak egy olvasó, aki szemtanúja volt az esetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a szemérmetlenje.. miért nem a pathológiára ment meghalni? Neveletlen liberális bolsevikok. Jól meg kell helyszínbírságolni!
quadrocopter
Áááá...én nem hiszem, a világszínvonalú magyar kórházak bármelyikében ilyen történne? Ááááá...én nem hiszem!
Nessy
Azt megértem, hogy helyben kezdték újra éleszteni, és megtenni mindent, ami emberileg lehetséges, de azért utána legalább egy kezelőbe be vihették volna., hogy ott teljen le az az idő, amikor le lehet vinni a proszektúrára. Ez már csak odafigyelés kérdése, ami egyre több helyen hiánycikk lett az utóbbi időben.
eszegfu
Szerencsére nem vagyunk egyformák! Én nem "nézegettem", "kerülgettem" volna kb. 2 órán keresztül, hanem 10-15 perc mulva szóltam volna egy nővérnek. A szemtanu felháborodott ezen, de valószinüleg 6 órakor ő is hazament és fogalma sincs mikor is vitték el az elhunytat... igaz nem az ő dolga "őrizni", de valamit a háborgáson tul tehetett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.