A polgári engedetlenség politikai kategória, a magyar jogrend nem teszi lehetővé, hogy bármely civil szervezet kivonja magát az Országgyűlés által elfogadott, életbe lépett törvények hatálya alól - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy mekkorat fog csodalkozni meg ez a seggre borotvaltfeju sejthalmaz az EU velemenyet meghallva...
Lehet, hogy eleg morcos lesz, amikor majd kiveszik a kezebol a homokozolapatjat, es elkuldik a budos francba... Ugyanis a torveny nem felel meg a szemelyisegi jogok alapveto torvenyeinek, amit viszont a magyarok is elfogadtak az EU-s alapszerzodes alairasakor...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hogy mekkorat fog csodalkozni meg ez a seggre borotvaltfeju sejthalmaz az EU velemenyet meghallva...
Lehet, hogy eleg morcos lesz, amikor majd kiveszik a kezebol a homokozolapatjat, es elkuldik a budos francba... Ugyanis a torveny nem felel meg a szemelyisegi jogok alapveto torvenyeinek, amit viszont a magyarok is elfogadtak az EU-s alapszerzodes alairasakor...
kisrigó
@karma1: Sajnos, ezek szemrebbenés nélkül szegik meg az általuk is elfogadott törvényeket. Meddig még!? Amúgy a kedves vezetőnek is beszéltél te papagáj a polgári engedetlenségről?!
karma1
@kisrigó: Ja, amikor o bontotta a kordont, az ugyebar NEM politikai kategoria volt, hanem az emberi jog alapjan velemeny nyilvanitas?
Pechje van, mert ezert inditottak el tegnap Magyarorszag ellen a kotelezettszegesi eljarast.

propeller.hu/itthon/3294441-kotelezettsegszegesi-eljaras-indul-magyarorszag-ellen-civil-torveny-miatt?all#c1908150

Ez az egyik vegso lepes a renitenskedok ellen az EU reszerol. Ezutan mar az kovetkezhet, hogy finoman ajtot mutatnak a magyaroknak, es egy jol iranyzott rugassal kib@sszak oket az Uniobol.
Persze, ha ez megtortenik, akkor putyinka szamara Ma.o. azonnal elvesziti az erdekesseget - neki is csak addig vagyunk jok, amig a magyarokon keresztul be tud furakodni az EU-ba, bomlasztani. Ha kib@sznak bennunket, akkor nincs tobb letelepedesi kotveny a csecseneknek, amivel szabadon utazhatnanak be az orosz es ukran, csecsen es mindenfele orosz-maradek nepek az EU-ba...
dr. prédikátor
te nyomorult genyadék!!! ti kivonhatjátok magatokat a törvény hatálya alol??? Rohadj meg te is a gazdáddal a cigus mfecalicussal együtt!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/kz.jpg
Mi közöd a demokráciához, drága Zoltán? Annak a kormánynak a szóvivője, amelyik meghirdette az illiberális demokráciát. Ugyanez a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy csak az ő érdekei, akarata és elképzelései valósuljanak meg. Sem ellenzéki párt, sem civil szervezet, sem szakmai szervezet, sem úgy általában a társadalom véleménye nem érdekli. Nyíltan diktátumokkal kormányoz, saját klientúrát épít a piac szétbarmolásával, óvodától a halálig beleugat mindenki magánéletébe és demokráciáról papol. Ez a kormány az, amelyik lejáratókampányokkal és rágalomhadjárattal, karaktergyilkossággal és gyűlöletkeltéssel manipulálja a társadalmat a hatalom megtartása érdekében és demokráciáról habog.
nyanya001
Kovács: a polgári kormány 2010-óta rendbehozta az országot
A polgári kormány tartalmában és minőségében megreformálta a közigazgatási rendszert, az államigazgatásban és a kormányzati működésben az ügyfélközpontúság és a közcélok szolgálata valósul meg - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár szombaton Budapesten.
További Közélet
Ma, 09:56
Így veszi meg Orbán a vajdasági magyarok szavazatait
Ma, 09:22
Schmitt Pált még a szaunába is testőr kísérte
Ma, 09:05
Féltik az életüket a magyarországi örmények
A Miniszterelnökség államtitkára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar szakirányú továbbképzési szakok oklevélátadó ünnepségén felidézte, a 2010-es országgyűlési választást megelőzően az ország működését és különösen a közigazgatást több negatívum és hiányosság jellemezte, túlburjánzott, bonyolult szervezettel működött, nem volt áttekinthető a szabályozás és felelősségrendszere, adminisztrációs terhek sokasága nehezítette az emberek életét.
A polgári kormány felismerte a közigazgatás megreformálásának szükségességét, és az ország versenyképességének növelése érdekében döntött a nemzeti érdekek erőteljes és intézményesített eszközökkel is alátámasztott érvényestéséről, a közteherviselés kiszélesítéséről, a közigazgatás szervezetrendszerének jelentős méretű átalakításáról - mondta.
sztarklikk.hu/kozelet/kovacs-a-polgari-kormany-2010-ota-rendbehozta-az-orszagot/326516
Ha azt nyilatkoztad volna, hogy 2010 óta szétloptátok az országot,
na az igaz lenne !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.