Régen nyáron a gyerekek fára másztak, a patakparton játszadozva elütötték az időt. Ma viszont rengeteg gyerek és főként tini a kütyük előtt tölti el a nyarat. Mit tehet ilyenkor a szülő? Szakértői tippek jönnek, és azt is megtudhatod, mit gondolnak a szülők arról, hogy kell-e az internetezést szabályozni. 

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
szülőknek vmit be kellene vésni az agyába: nagyszüleik idejében még a villanyos áram sem volt általánosságban elterjedt. Nagyszüleik hordozható rádióról álmodoztak. Telefon erre Nyugat-Ázsiában a ~80-as évek végéig egy 4000 lelkes faluban volt összesen 12. Azóta történt némi változás. Fel kell tudni fogni, h most egy óvodás több kommunikációs képességel bír, mint 27 évvel korábban egy akadémikus.
A fára mászás egy érdekes tevékenység, főként, ha le sem esik a gyerek. De közben nincs nyelvismeret, tudás - csak kapaszkodás van. Ezer ódja van annak, h az emberfia kitörje a nyakát... pl. bicózhat is akár.
Sztem nincs fontosabb a kortárs kapcsolatnál. És mire való a net, ha nem erre és a világ megismerésére?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.