Eduárd Uszikov ukrán üzletember, Habony Árpád korábbi barátnőjének apja áprilisban megpróbálta kiűzni a bérlőt egyik Sas utcai ingatlanjából, és ehhez „stratégiai tanácsadóként” felbérelték Tóth Csabát, akit a Nemzeti Választási Irodánál is bevetett fideszes Kubatov-kopaszok vezetőjének tartanak, és az embereit alkalmazták a Városligetben is. Tóth 30-40 kigyúrt fazonnal érkezett az ingatlanhoz. A rendőrség szerint ezzel az eljárással semmi gond nincsen, jól meg is szüntették a nyomozást az ügyben. Uszikov Sas utcai ingatlanját a Citadella vendéglátóhelyeit és a Zóna Taxit irányíró Veres István érdekkörébe tartozó LL Investment Kft. bérelte Uszikov Giant Hungary nevűcégétől. Veres és Uszikov érdekeltségei jogvitába keveredtek a bérléssel kapcsolatban, több pert is indítottak egymás ellen. Ezek közül az egyikben márciusban Uszkiovéknak adott igazat a bíróság, azért jelentek meg a kopaszok az étteremben, hogy visszaköveteljék a helyet. LL Investment Kft. feljelentést tett az V...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rendőrség a ligeti tüntetés alatt is összeßarta magát a kopaszvezér előtt, h szólna bele ilyen kemény maffia ügybe...
quadrocopter
Nincs itt semmi furcsaság, a maffia védi a maffia érdekeit!
papa.49
Nincs min csodálkozni, a csecsen hőzöngő is itt lógatja a taknyát papírok nélkül, ez ma orbánisztán !!!
lampa laz
Rendőrség a ligeti tüntetés alatt is összeßarta magát a kopaszvezér előtt, h szólna bele ilyen kemény maffia ügybe...
bencemacska
És még azt meri itt valaki mondani, hogy ez demokrácia?
Igaza van Magyar Bálintnak: Ez maffia állam!!!
namihami
Minek fizetni drága pénzen a rendőrséget, ha mindent a Fidesz-kopasz gárda intéz?
Csináltassanak nekik (nyilaskeresztes) egyenruhát és a rendőrséget szélnek lehet ereszteni. Úgyse csinálnak érdemben semmit.
Legfeljebb a Pintyérnek juttassanak valami jólfizető állást. Persze olyat, ahol még a fizetést is postán küldik ki neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.