A vízes világbajnokság megnyitójáról posztolt videót Orbán Viktor, ám az egyperces összeállításból leginkább csak az derült ki, hogy mindenki vágya selfie-zni a kormányfővel.

A Facebookra posztolt videó szerint a vízes világbajnokság péntek esti megnyitója főleg arról szólt, hogy a kormányfő közelébe került szerencsések miként kerülnek egy fényképre Orbán Viktorral. Érdemes megnézni a jó vezért, amint aki jól végezte dolgát elmerül az alattvalók szeretetében. – írja a hvg.hu.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Viktor szerint a budapesti vizes vébé megnyitója is Orbán Viktorról szólt
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) jó munkát végzett. A lázas ifjúság, a felnövekvő generáció, a párt körül sertepertélő, nemzeti-keresztény-polgári családok gyerekei tolongva rajongják körbe a vitéz szabadságharcost, akinek ezt az egészet köszönhetjük, akinek a lába nyomába sem érhetünk: csak egy szelfit, miniszterelnök úr, csak egy szelfit! Meg anyukámmal is, léccilécci. Hadd higgye azt a világ (ha már a kutya nem közvetítette élőben minden idők megnyitóját), Magyarország miniszterelnöke egy tök normális ember, aki nem bújik függöny mögé hosszú évek óta az ország egy részének kérdései elől, aki emberszámba veszi azokat is, akik nem értenek vele egyet, aki bármikor képes testőrök és golyóálló mellény nélkül elvegyülni a tömegben, aki egyszerűen mindent megtesz azért, hogy ez az ország ne egy kiröhögni- és szánnivaló, leszakadó, ne a világ felé rongyot rázó, de valójában sok sebből vérző helye legyen Európának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Horizont: vagy mint egy elhasznált mosónő.
totál igénytelen.
bakegya
@Eladott Ország: @micfild: @Horizont: ORSOS -ORBÁN-MÉSZÁROS LEGJOBBAN FIZETETT ügynöke ez a kis mosott rongy is-éppen úgy mint a csaucsesztuska a szomszédoknál annó!!!
Horizont
@Eladott Ország: Szerintem szenved ez, azért néz ki ilyen lestrapáltnak. Egy ilyen férj mellett??
micfild
@bakegya: Tudom. De ettől még nem kéne ennyire igénytelennek és lepukkantnak lennie.
Nálunk a takaritónő is különbül néz ki még a munkaruhájában is.
Eladott Ország
@Horizont: https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20... Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete és Lehel László önmagát felfüggesztett elnök-igazgató
Az a vérlázító, hogy mocskos kommunistáznak, sorosoznak, sorosbérenceznek, ügynököznek, bolsevistáznak, magyarellenes hazaárulóznak, miközben ügynökökkel vannak körbe véve és azon izzadnak évtizedek óta, hogy soha ne derüljön ki, valójában ki kicsoda. Aztán ha valakiről mégis kiderül, akkor is csak az a baj, hogy kiderült. Innen már csak egy lépés, hogy abban se legyen kivetnivaló, ha a kormányfőről és a fél Fideszről megtudjuk, hogy ők is könnyedén beszervezett ügynökök voltak. Sőt, az lenne az igazi, ha egyenesen hősökként ünnepelnénk őket ennyi év távlatából, Moszkva seggéből kilógva. Miközben Soros patás ördög ügynökszervezeteinek megbélyegzését hozzák éppen tető alá, a saját ügynökeik nem is ügynökök, de mindenképpen jó ügynökök? A kommunista az, aki nem mi vagyunk? És nem a Lehel-Lévai páros neve által fémjelzett szervezetet köpködöm, hanem egyszerűen gazemberségnek tartom, hogy a nemzetbiztonsági és átláthatósági okokból megbélyegzett, külföldi támogatásban részesülő civil szervezetek ügynöközése közben a külföldi támogatásban részesülő, külföldi kapcsolathálóval rendelkező, Ökumenikus Segélyszervezetre (= egyházi szervezet) nem vonatkoznak ugyanazok a szabályok. Mert az egyházi szervezetek nem befolyásolnak embereket, nekik nem lehetnek átláthatatlanok az ügyeik, csak a TASZ, az
Igazgyöngy, a Transparency árulja a hazát. És ne feledjük mind a ketten "osztályharcban vasba öltözött"-ek, besúgók voltak apucival, szülőkkel együtt, mely rájuk nyomta az idők vasfogát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél