Megszoktuk, hogy Orbán Viktor egyszer ilyen, máskor szintén ilyen. Szóval nem rejteget nagy kihívást azt az egy arcát kiismerni, ami van neki. Otthonról hozta, benne van a teljes paletta, ami gyerekkorában beleégett. Az interjúban a Célpont riportere arról faggatta Orbán Viktor miniszterelnököt, mit szólna, ha két ciklusban maximalizálnák a miniszterelnöki mandátumok számát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/04/11/cinikus-gatlastalan-geciseg/
Cinikus, gátlástalan geciség.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/orban.jpg
Ehhez képest minden egyes nap több millió ember szarja le, hogy miközben ezek már az ajtót
sem tudják becsukni az elsíbolt közpénzmilliárdoktól, ő minden nap úgy kel fel, hogy azt sem
tudja, mi lesz másnap. Csorgatja a nyálát a napi kegyes hazugságok fölött, gyűlöli a migránsokat, álmában terroristákkal birkózik, bizalmatlan mindennel és mindenkivel szemben és elhiszi, hogy neki ez a nyomorúság jutott, hogy ez másként nem lehet, hogy ki a kicsit nem becsüli. Miközben a drága miniszterelnök úrnak mennyivel nehezebb, mennyit küzd azért, hogy a mi kis mindennapi csirkefahátunk meglegyen. Örül, hogy nem fázik, nem kopog a szeme, hálás, hogy néha van sör a hűtőben és végképp nem érdekli, hogy Orbán Viktor egyszemélyben lett élet és halál ura ezen a trágyadombon. Hogy az ő nélkülözéséből épített palotát, kastélyt, fűtött kutyaólat és futballpályát, kisvasutat és röhögés nélkül ordítja bele az arcába, hogy ő soha nem volt, soha nem lesz vagyonos. Nem, ő pusztán felebaráti szeretetből tette milliárdossá Mészárost, Vajnát, Garancsit, Simicskát, Rogánt, Lázárt és az összes többi politikából élő szélhámost. Miközben ő megmaradt ugyanannak az egyszerű embernek, aki volt. Cinikus, gátlástalan geciség. Hétfőről hétfőre. Csak azt nem értem, hogy nem röhögte el magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.