Június végén valaki 30 fokot mért az egyik orosz metrószerelvényben. Ekkor merült fel, hogy nem ártana legalább utólag beszerelni a légkondit.

Aki abban reménykedett, hogy a nyár második felében már légkondicionált kocsikban utazhat a 3-as metrón, most rossz hírt fog olvasni.

A BKV ugyanis hajthatatlan, a Világgazdaság kérdésére azt felelték, a szerződés ennek lehetőségéről nem rendelkezik.

A forró nyár ellenére a vállalat egyelőre nem is mérlegeli a hűsítés lehetőségét, tájékoztatása szerint erről nem született döntés

- írja a lap.

Tarlós István főpolgármester amúgy is erősen másodrendű kérdésnek tartja az utasok komfortérzetét:

Lehet ilyeneken szórakozni, hogy legyen klíma, azt is lehetne követelni, hogy legyen büfékocsi is (...) Azt, hogy nincsenek a kocsik klimatizálva erősen másodlagos kérdésnek tartom. Ha egy átlagos állapotú ember e nélkül nem bírna ki 2-3-4 megállót a metróban, akkor az eddigi 30-40 évben hogy nem dőltek halomra az emberek a 3-as metróban?"

- dohogott néhány hete a főváros első embere.

Közben érkeznek vissza a teljesen felújított szerelvények 11-et már visszahozott az orosz gyártó. A hiba kijavítása és a hatósági engedélyek beszerzése után újra üzembe állnak. A késedelmes leszállítások és a meghibásodások miat a BKV több mint egymilliárd forint kötbért kér számon a Metrovagonmassal szemben.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Viszont tarlóspisti elszólta magát, hogy
klima helyett lesz büfékocsi + hálókocsi !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Cefi: ...te jobban ragadsz mint a szar a seprűre...
Fradigege
Akkora lúzerek, hogy erre nem is gondoltak. Ment a kapkodás, orbán picsájának a nyalása, hogy adjon vissza pénzt. Gyökér, alkalmatlan banda. Tessék rájuk nyomni majd az ikszet ezek után.
desiro
@Fradigege: Az olyan bocskorosok országa, mint csizmás szar!!!
Fradigege
@desiro: Fejezd be a hülyeségeidet. Tanulj történelmet. romania nem létezik. Erdély Magyarország egyik tájegysége, mint például Nápoly vagy Felvidék. Ott magyarok élnek. A szar cigány oláh, pedig befészkelte magát. Ott kezdődtek a problémák, hogy beültettük őket az iskolapadokba. Megtanultak írni, olvasni és számolni. Én Rákosfalván élek. Az Uzsokiban születtem. Számomra pest egy pöcegödör. Ahogy lesz lehetőségem, eltakarodok a szülővárosomból. Erdélyt választom, és nekem nem fog az oláh diktálni. Nagyon gyorsan tanulj történelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.