A Tisza-kastély helyett egy új, zöldmezős beruházásként épülő iskolaépületben kezdődhet meg a tanítás ősszel a Békés megyei Geszten. Azt követően indulhat a kastély felújítása. Jelenleg az új iskolaépület befejező szakipari munkái zajlanak, a fejlesztés az ütemterv szerint halad - válaszolta a beruházó Nemzeti Sportközpontok írásban az MTI megkeresésére.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
bekeswiki.bmk.hu/images/c/cc/Tisza-kast%C3%A9ly_el%C3%B6lr%C5%91l_%28Geszt%29.jpg
Ingyenesen a Magyarországi Református Egyház tulajdonába kerül a geszti Tisza-kastélyt az ingatlan felújítása után. Aggályos ,hogy a javaslat általában megváltoztatja a nemzeti vagyonról szóló törvényt és megteremti az ingyenes vagyonátadás lehetőségét az egyházak számára, nem csak átvállalt feladat, hanem hitéleti tevékenység támogatása céljából is. Ez egy “jégtörő projekt”, amely precedenst teremt a jövőre nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.