Hiába bármilyen propaganda, hiszen még a Fidesz-szavazók tömegei is az egészségügy helyzetét tartják az ország legnagyobb problémájának! Ha valamibe az egészségügy lezüllesztésébe bele is bukhat a kormány

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Eriksson: 2010 óta a Fidesz van hatalmon!
2002-2010 között hallgattuk, hogy "minden csak akarat kérdése" meg " a Fidesz mindenre tudja a megoldást" ..
Hát most lehetne bizonyítani, az akkor oly nagy pofával harsogott szakértelmet!

"Bátran jelentjük ki, hogy van pénz, csak nem oda teszik, nem oda juttatják, ahova kellene" - fogalmazott a Fidesz elnöke, aki hozzátette: ha összeadnánk, hogy propagandára, hirdetésre, tanulmányokra, új autókra, telefonokra, bútorokra mennyi pénz ment el, akkor valahol a 120 milliárd forint körül lenne az összeg."
/Orbán Viktor 2008/

Viszont, ha csak a közmédiára költött 450 milliárdot, a stadionokra elvert 180 milliárd, Simicskával, Garancsival, Andy Vajnával is óvatos becsléssel eltüntetett 500 milliárdot...ez a 3 tétel kb 1000! milliárd..+ a MNB esztelen vásárlásai. Mit lehetett volna kezdeni ezzel, ha ez jó része az eü-be folyik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Verőce21: Bocsánat a rengeteg hibáért,de még mindig csak ismerkedem az érintős billentyűzettel
Van mikor egy betű megérintésével 4 betű is megjelenik
Az ékezetek meg külön egy + idegbaj. Bocsánat.
cikicakk55
@verőce21: Lehet,hog te a fizetős magán kórházakra gonsoltál. Azokról én csak hallottam,a közelükhöz sincs lehetőségem eljutni.
verőce21
@cikicakk55: Nem általad is "megközelíthetetlen" kórházakról írtam én, mert a nyolc vidéki regionális eü. centrum mindenképpen a 20-22 közé tartozik, aztán a vidéki orvostudományi egyetemi klinikák, de van még néhány megyei kórház is ezek között.
Budapesten a Honvédkórházon kívül nem is nagyon tudok több valóban korszerű intézményt, jók vannak. Úgy látszik Te rossz helyre jársz. :)
SystemError
@Perwool: 15:47 Szándékosan használja a lipsi-t. Mivel nála a ez a zsidózással is összefügg: Összevontabb fogalmakban könnyebben gondolkodnak az egyszerű emberek, ezen ne csodálkozz, de naiv se legyél, hogy elírás ez ennyiszer...:)
Perwool
@SystemError: Tudom, de miért érez kényszert, hogy szinte minden mondatában szerepel.
Pedig Orbán új elve az "illiberális" szarság nem más mint.
Illiberális demokráciának azt nevezik, amikor a regnáló állampárt telibe xarja az állampolgárait, miközben kilopja a szemüket.
Ennyi.Orbán megmondta, hogy ezt akarja, sikerült is neki.

Amúgy vele együtt még pár zseni keveri a liberális pártokat a liberális demokrácia fogalmával. Nyugaton szinte mindenhol ez van, függetlenül a kormányzó párt színétől
SystemError
@Perwool: Halkan jegyzem meg, hogy itthon még a liberális pártokat sem nevezném liberálisnak a rendszerváltás óta, ahogyan a fidesz sem keresztény-demokrata, konzervatív vagy polgári párt. Ez az mszp-re is igaz. Mármint viselkedést nézve

A demokrácia jellege csak "szabad" lehet természetesen alkotmányos keretek között. Én eleve nem értem ennek fosztóképzős Orbáni definícióját...Szerintem néhány puha diktatúra vezetőjén kivül más sem érti vagy tudja elmagyarázni ezt hogyan kell érteni:).. Természetesen értem csak az már nem demokrácia, ennyire egyszerű:) Pontosan annyira értelmezhetetlen, mint a "szabad diktatúra" lenne...vagy a demokratikus egypárti rendszer...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.