Az emberijogvédőkre szórt késősztálinista rágalmakat visszhangozza ma is számtalan kormánypropaganda. Szó szerint ugyanazt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
emberjog...a jogtalanságot is emberek követik el, azok az emberek akiket megválasztanak...hogy is van ez ?
RonaGyuri
Nem kell olyan messzire menni kedves Gazsi

Még az a szerencse, hogy a barátság nem tranzitív reláció

TGM nekrológot írt, pontosabban egy publicisztikát abból az alkalomból, hogy „Liu Hsziao-po Nobel-békedíjas kínai jogvédő és ’másként gondolkodó’ (’disszidens’, ’ellenzéki’) elhunyt.”
Nos számomra az írás egy zárójeles mondata az igazán érdekes, amit a kínai hivatalos reakció kapcsán írt: „Érdemes a jellegzetesen rossz angolságú „eredetit” is elolvasni – a szokásos késősztálinista duma a kínai törvények és a kínai alkotmányos rend megsértéséről és arról, hogy az emberi jogok védelme a nyugati befolyás kiszolgálása, meg arról, hogy az önálló vélemény kifejtése hazafiatlanság”.
Ha belegondolunk a régi kedves cimborád és vezérlete alatt ártunk és qurmányunk reakcióról is elmondhatnád mindezt: kezdve az angolság minőségétől, a sztálinista jelzőn át a törvények és alkotmányosság bizar hivatkozásaira! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.