Meghosszabbították Czeglédy Csaba MSZP-s képviselő és társai előzetes letartóztatását, akik a gyanú szerint jelentős költségvetési csalást követtek el. A Fidesz természetesen egyből nekiment a szocialistáknak és a DK-nak.

A Fidesz szerint értelmetlenné és haszontalanná vált az MSZP és a DK hallgatása a Czeglédy-ügyben, miután Czeglédy Csaba és társai esetében meghosszabbították az előzetes letartóztatást.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében utal arra, a bíróság döntése is azt mutatja, hogy a bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúsítottjai komoly bűncselekményt követtek el. Itt lenne az ideje, hogy az MSZP és a DK kiálljon a nyilvánosság elé, és választ adjon azokra a kérdésekre, amelyeket a Fidesz tett fel az elmúlt hetekben – írták.

A Fidesz választ vár arra, hogy került-e a hárommilliárd forintból az MSZP-hez vagy a DK-hoz, valamelyik párt politikusához, illetve milyen szerződéseket kötött a két párt Czeglédy Csabával.

Ugyancsak választ kívánnak kapni arra, hogy Botka Lászlón és Gyurcsány Ferencen kívül más baloldali politikussal is állt-e kapcsolatban Czeglédy Csaba.

A Czeglédy-ügyben összeállt Botka-Gyurcsány koalíció miért hallgat, amikor politikusa diákokat felhasználva, erkölcstelen módon bűncselekményt követett el – teszi fel a kérdést közleményében a Fidesz.

A gyanú szerint a Czeglédy Csaba által vezetett, munkaerő-közvetítést végző Humán Operátor Zrt. köré épülő céghálózat 2013 és 2016 között mintegy hárommilliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek.

Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...a fidesz természetesen...mert mi lett volna szerintük a természetes ?
desiro
rogán - habony és ts-i természetesen nem lesznek vizsgálva az ellopott milliárdokért a kötvény kapcsán...
a helység kalapácsa
http://sztarklikk.hu/kozelet/ugy-tartjak-fogv...

És tényleg újra megcsinálták. Előszedtek egy MSZP-s politikust, aki DK közeli is (így lehet masszívan gyurcsányozni is), és a választásokig tudják az ellenzéket folyamatosan korrupciózni bűnszövetkezetezni, csalózni, hazaárulózni, és tsai.
Hogy aztán a választások után kiderül, hogy a felének a fele sem igaz, az már senkit nem érdekel.
De miről is van szó?
Akik ezermilliárdokat lopnak, olyan tolvajt fognak, aki 100 millió lopott (ha lopott), és ettől egyből ők lesznek a jó fiúk?
Ez komoly?!
Ennyire primitív technikával meg lehet hülyíteni egy egész népet? (akik elmennek szavazni a fideszre, és akik NEM mennek el szavazni ez esetben egy kategória - ugyanúgy be vannak palizva, meg vannak vezetve).

Szégyen!
bencemacska
Talán Molnár Gyulának is fel kellene emelni a szavát, mert ő végigment ezen az úton a 2010-es választások idején.
Simon Gábor 2014-es választások: mikor lesz ítélet? Majd, ha a nevét is elfelejti mindenki!
2018-as választások: Czeglédy Csaba???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél