Még tart a a vizes világbajnokság, Orbán büszke pávakakas módjára fürdik a maga által keltett dicsfényben. De ki és mennyiért bontja el a felépítetteket? Eddig 140 milliárd – azaz 140. 000. 000. 000.- adóforintba került a vizes világbajnokság megrendezése, de arról nem esett szó, hogy amikor vége, le is kell bontani a direkt erre a célra építetteket. Hozzáértők szerint a bontás legalább annyiba kerül, mint az építés.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
oh még rengeteg pénzre fognak hivatkozni!
Mint a klasszikus optikus viccben; s nekünk a szemünk sem rebben az újabb milliárdok hallatán! =))
desiro
Még sokat ellopnak addig, ezek a mocskos gyökerek, CT.-re meg nincs pénz...
papa.49
Sajnos azt kell mondanom akik eddig nem jutottak a munkájuk ellenértékéhez, MÁR VETHETNEK RÁ KERESZTET IS, mert ez a tetű piszkos cigánybanda semmit nem fog fizetni a végén se meg semmikor se!!!
Ismerős a dolog mikor kész a mű elfogyott a pénz, csak azoknak nem jut soha akik a tulajdonképpeni munkát végezték, sajna én ezt a saját bőrömön tapasztaltam !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.