Visszatért egy molesztáló a budapesti villamosokra, egy nő már szólt a BKK-nek a férfiről, de a társaság szerint ebben az ügyben a rendőrség járhat el, nem ők.

Három év után újra feltűnt a budapesti villamosokon az a molesztáló, aki leginkább a Móricz Zsigmond körtérnél szokott felszállni a járatokra, és állandóan a nők fenekét fogja meg, de a szoknyájuk alá is benyúl – olvasható a Bors cikkében. 

A lapot egy nő értesítette, aki nemrég látta a férfit az egyik villamoson, és erről levelet is írt a Budapesti Közlekedési Társaságnak (BKK). A férfiről régebben készült kép is a lap szerint, a nő leírása alapján nem sokat változott azóta.

Most kicsit rövidebb a haja, valamivel vékonyabb, és picit konszolidáltabb a kinézete. A módszer viszont ugyanaz volt. Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható

- írta levelében a nő.

A Bors megkereste a BKK-t, ahonnan a következő választ kapták:

A közbiztonsági problémák kezelése a rendőrség feladata. A járművezetők nem tudják folyamatosan figyelni az utasok viselkedését. Ha vi­szont jelzik feléjük, kötelesek megtenni a kötelező lépé­seket. Elsőnek a problémás utast szólítják fel, hogy hagyja el a járművet, ha ez eredménytelen, rendőrt kell hívniuk.

A lap megkereste a BRFK-t is, de onnan egyelőre még nem kaptak választ a kérdéseikre.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Ez vicces: "Elsőnek a problémás utast szólítják fel, ...". Ha rabolt vagy embertölt, akkor is ez az eljárás?
qxy
Mit kell tenni ? meg csavargatni a kezét és amikor feljelentést akar tenni, hatan állítani hogy ő taperált. aztán jól el verni. hogy ne hazudjon. Nyugi., ez jó mi már csináltuk.
quadrocopter
Nővel kell felszállni -külön - aztán ha mókába kezd, a nő hangosan méltatlankodjon az "ismeretlen utas" meg felháborodva pancsoljon be a verébnek egy nevelő célzatút!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.