Tényleg nem lehet majd közlekedni Budapesten.

Mint azt már megírtuk, július 17-20 közt Budapestre érkezik Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő, akinek védelmét a TEK biztosítja, ennek köszönhetően a különféle biztonsági intézkedések és lezárások miatt fél Budapest megbénul. Bár külön nem hivatkoznak rá, vélhetőleg ehhez kapcsolódhat a BKK friss közleménye is, amely szerint hétfőtől csütörtökig korlátozzák a belvárosi Erzsébet tér és környéke forgalmát. Az intézkedés a tömegközlekedést is érinti – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfő reggel 8 órától várhatóan csütörtök délig az 1-es metró Deák Ferenc téri állomásának Erzsébet térre vezető kijáratát lezárják, a megállóhelyet kizárólag a metróaluljáró irányában lehet majd elhagyni.

Emellett további korlátozások is lesznek az Erzsébet tér környékén, amelyek miatt változik a 15-ös, a 115-ös, a 16-os, a 105-ös, a 916-os és a 990-es busz közlekedése.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk – írták.

Címlapfotó: Pixabay/SD-Pictures cc0

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.