A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Orbán Viktor mindent elkövetett azért, hogy Trump méltóztasson őt észre venni - de semmilyen praktika nem jött be. Az amerikai elnök pont keresztül nézett a kis magyar kormányfőn. De ez - a legújabb magyarázat szerint - a tisztelet jele.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A tisztelet jelei Gorbániában

avagy a derék Szájjárató minapi okoskodása sok mindent megmagyaráz

A derék külgarázdánk érdekes magyarázattal ált elő annak kapcsán, hogy minden igyekezete ellenére az új amcsi elnök nem igazán akar változtatni az ő elszigeteltségén. Sőt az sem zárható ki, hogy igaza van annak az újságírónak, aki úgy vélekedik, hogy „Trump el is felejtette a magyar kormányfőt. Már ha egyáltalán eljutott valaha is a tudatáig kedves vezetőnk létezése.”
Nos a derék terem-focista ezt az egyértelmű negligást „a kölcsönös tiszteleten alapuló be nem avatkozás politikája”-ként értékeli.
Nos ez a okfejtés lássuk be sok mindent megmagyaráz. Hogy mást ne mondjak, de azt a tényt is, hogy ártunk és qurmányunk és a derék katolikus püspöki kar teljes összhangban kussol arról, ahogy most már rendszeresen a nemzet legfőbb fírkásza a lovag-keresztes írnok Őszentsége kapcsán megnyilvánul.
Még csak egy „írói munkássága része” sem hangzik el. Pedig a minapi, a „Miskolc Televízió Helyzetkép című műsorának vendégeként” elkövetett mondatai már túlléptek minden határt. Őszentségét és az EU vezetőit illető – a mára már védjegyének számító - minősíthetetlen jelzőkön kívül („a pápa egy Argentin libsi, genderben hívő marha, az unió pedig egy ótvaros disznóól”), más ocsmányságokra is vetemedett. Még azt is el tudta ereszteni, hogy: „Ha a pápa megnyilvánul napi politikai kérdésekben, mondjuk például az ő általa is fontosnak tartott migrációs kérdésben, akkor vegye tudomásul, hogy politikai reakciókat fog kiváltani, magyarán mostantól kezdve a pápa őszentsége, ne takarózzon azzal, hogy szent és sérthetetlen, mert nem az. A pápa ezzel a kijelentésével beállt a jelenlegi Európai Uniós vezetők sorába, akik szembe menvén az uniós állampolgárok érzésivel, gondolataival, szándékaival, és akaratával, a maguk semmiben lebegő politikájukat próbálják ráerőltetni Európa lakosságára”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél