Gyorsuló ütemben titkosítja döntéseit a harmadik Orbán-kormány - írta a Vasárnapi Hírek. Harmadik ciklusának első három évében 77, semmilyen módon nem nyilvános határozatot hozott az Orbán-kormány - derült ki a Vasárnapi Hírek közérdekű adatigénylése nyomán. Az Orbán-kabinet többet titkosít, mint az általa sokat szidott baloldali kormányok 2006 és 2010 között. Igaz, a rendszerváltást követő 15 év kormányaihoz képest tevékenysége még mindig szinte nyitott könyv.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azok a bizonyos 3000-esek

Biztos megvolt az oka, de az a bizonyos emút-nyócév egyik legnagyobb hibája

A napi.hu az un. háromezres törvényekről írt cikket. „hármassal kezdődő sorszámozásuk miatt egyszerűen csak háromezreseknek nevezett kormányhatározatok. E szigorúan titkos határozatoknak nemhogy a részletei, de még a témája sem tudható”.
Ennek kapcsán felemlítik, hogy „A gyakran évtizedekre titkosított döntések "idő előtti" feloldására a legritkább esetekben kerül sor - ezt általában nem is maga a döntést hozó kabinet, hanem valamelyik, őt követő kormány rendeli el. ”. Amihez hozzáfűzte: „Az első Orbán-kormány 380 titkos döntéséből eddig mindössze egy vált nyilvánossá: a Mol földgázüzletágának kiszervezéséről szóló, 2001-ben hozott intézkedés.”.
Amiben implicite benne van az is, hogy az a 300-es sem, ami 4millió dollárt adományoz egy bostoni magyar egyeltnek, amelynek a vezetője valami véletlen folytán a TUFTs egyetem potentátja is! Az meg már tényleg csak csalóka véletlen, hogy pont ez az egyetem és pont ekkortájt érzete feltétlen szükségét annak, hogy díszdoktori címet adományozzon, s pont Őfeneségnek! =))
bakegya
Minden fényképéről amin ránk veti cinkos hazug ábrázatát ORSOS-ORBÁN VICCTOR EZEKRŐL A TITOKBAN ELKÖVETETT KÖZTÖREVÉNYTELENSÉGEIRŐL GYŐZ MEG-a fideSS csürhéről leránthatná már az univerzum a piszkoslepedőt,mert ha nem a magyar nemzet végét intézik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.