Szörnyű dolog, hogy idáig jutottunk, de tény, hogy az orbáni propaganda ide juttatott minket. Már egy sporteseményt – ilyen most éppen a vizes-VB – sem vagyunk képesek a maga valójában látni csak politikai hovatartozás szerint.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Sámannus: Még annyit se kibasztam őket a csatorna listából...
Sámannus
Kb annyit látom a mutyi tévét, mint a Hold túlsó oldalát.
papa.49
@Sámannus: Még annyit se kibasztam őket a csatorna listából...
quadrocopter
"Már most látszik: ebben a vizes VB -ben minden koncentráltan benne van, ami erre a rendszerre jellemző, ráadásul úgy, hogy baromi nehéz lenne tagadni. (Mondanám, hogy az ellenzék milyen tőkét kovácsolhatna ebből, csak nehezemre esik leírni olyat, amiért azonnal körberöhögnének.) Benne van a pazarlás, a korrupció, a dezinformáció, a titkolózás, az álszentség, a fontoskodás, a hazudozás, a provincializmus, az ízléstelenség, a dilettantizmus, a gőgösség, az arrogancia, a megalo- és cezarománia, you name it. És benne van bizony az is, hogy a világot milyen mérhetetlenül nem érdekli mindez, ami itt zajlik."
zarojel.hu/vizes-vb-meg-lonak-a-kilogo-laba/

Realista mérleg!
papa.49
@quadrocopter: jól összefoglaltad a LÉNYEGET...
bakegya
ORBÁN MÉSZÁROSRA ÉS AZ Ő PEREPUTTYÁRA,ANNAK HAVERI KÖRÉRE ALAPOZ A MINDEN NEMZETI KUTYAFAXA FIDESS PÁRTOLÓK SEREGE-vannak jó arabok,jó zsidók az orbán karámban de még a lpos cigányok is beleférnek...hajrá magyarok ...mehetünk TÖKÖS-ORBÁNNAL SZAVAZATOKAT EGYÜTT LOPNI ...ROMÁNIÁBA,SZERBIÁBA,HORVÁTORSZÁGBA...DE MÉG AZ ANYÁNK KÍNJÁBA IS...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.