A hatóságok szerint nincs ok vizsgálódásra. Hiába tartozik már 194 lap Mészáros Lőrinc médiabirodalmához, sem a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), sem a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem indított vizsgálatot – írja a Magyar Nemzet. A lap azután fordult a hatóságokhoz, hogy a felcsúti polgármester érdekeltségébe került a Nógrád Megyei Hírlap és a FourFourTwo futballmagazin is. Az NMHH azért nem vizsgálódik, mert egyik hatósághoz sem érkezett kérelem vizsgálat lefolytatására, a GVH pedig folyamatosan figyeli a piaci történéseket, és amennyiben szükségesnek érzik, cselekszenek. Most nem érezték szükségét. A Magyar Nemzet arra hívja fel a figyelmet, hogy az NMHH esetében valószínűleg lenne ok egy eljárás elindítására, ugyanis a Nógrád Megyei Hírlap megszerzésével a 18 megyei napilapból már csak 5 nem tartozik Mészáros Lőrinchez. Így kétséges, hogy nem sérült-e a tájékoztatás sokszínűsége – főleg, hogy ezzel az okkal mondtak nemet arra, hogy az M-RTL Zrt. tulajdonrészt...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Persze, hogy jogszerű. Hiszen ha valamelyik jog nem passzol, azt pillanatok alatt kijavítják az Orszarházban. Az orszarháziak.
Nessy
Természetesen jogszerű, legfeljebb nem etikus, mondá egykor Orbán.
Most már egyszerübb azt elmondani, mi nem Mészáros érdekeltsége. Az meg úgyis a többi fidesz hívőé, ergo "kis mise, nagy mise, nem marad nekünk semmi se!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.