Vádat emelt az ügyészség kilenc ember ellen, aki tavaly nyáron "kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartással" akarta megakadályozni a Hungexpo területén, a Liget Budapest projekt keretében megkezdett építési munkálatokat - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész hétfőn.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
valamikor az ügyészségnek is bátornak kell lennie ! Ha mással szemben nem is, de a ligetvédőkkel szemben aztán nagyon. Az egész bagázs a nemzet szégyene.
Equus
nem értem... miért állt meg az ügyészség a garzádaságnál? Itt sokkal súlyosabb bűncselekmény valósult meg. Csoportos zendülés, birtokháborítás, felségsértés, talán még hazaárulás is. Statáriális bíróság elé kellett volna állítani a tetteseket és izzó vastrónra ültetni őket a karmelita kolostor elé vagy a Kossuth térre, h lássák a népek, miként járnak a demokrácia ellenségei!
Nessy
Majd bolondok lennének az agresszív, uszító fidesz propaganda, a megindokolatlan kirúgások, a közbeszerzés nélküli, többszörös költségbe kerülő beruházások, vásárlások ellen fellépni!
Lé határozza meg a tudatot!
Nessy
@Equus: Klassz autodafékat lehetne rendezni a Kossuth téren, minden szombaton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.