Hétfőn egy budapesti szállodában jelentette be a Nemzetközi Úszószövetség, hogy Magyarország rendezheti a 2024-es rövidpályás úszó-világbajnokságot.

Dr. Julio C. Maglione, a FINA elnöke és Cornel Marculescu, a FINA ügyvezető igazgatója a budapesti Intercontinental Hotelben hirdette ki, hogy a négy pályázó – Oroszország, Tajvan, Hong Kong és Magyarország – közül ki nyerte el a rendezés jogát.

Magyarország rendezi a 2024-es úszó vébét

A FINA döntése szerint 2022-ben Kazán, 2024-ben pedig Budapest ad otthont a rövidpályás úszó-vb-nek.

Seszták Miklós fejlesztési miniszter elmondta, reményei szerint sikeres vb-t tudunk rendezni 2024-ben, hiszen rendelkezünk a megfelelő infrastruktúrával és a kellő tapasztalattal.

Gyárfás Tamás, a FINA alelnöke korábban közölte:

Ha nem Budapest nevét húzza elő Julio Maglione elnök a 2024-es vb házigazdájának bejelentésekor, azonnali hatállyal lemondok a nemzetközi szövetségben viselt posztomról.

A bejelentés után mindössze annyit mondott:

Maradok.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
"Ha nem Budapest nevét húzza elő Julio Maglione elnök a 2024-es vb házigazdájának bejelentésekor, azonnali hatállyal lemondok a nemzetközi szövetségben viselt posztomról."
Az hittem lesz folytatása az írásnak.Én így gondoltam: lemondok a posztomról,mert amit elkövettem eddig már az is disznóság volt és örülök,ha a NAV az eddigiekért nem büntet meg.
wagabund
..."Magyarország rendezi a 2024-es úszó vébét"...

na szóval ilyen egy csúsztatós cím... mibe telik kiírni, hogy rövidpályás úszó VB? hö?...így működik az újságírás?
RonaGyuri
Hogy ne legyen 7szűk esztendő

Egyeseket megzavar a tudat, hogy most odarondítottak egy uszít

Sokan aggódnak ártunk és qurmányunk potentátjaiért, mondván nem fognak tudni újabb százmilliárdokat eltapsolni, most hogy megszereztük – pontosítok a derék Gyárfás megszerezte magának és cimboráinak – a 24-es úszó VB-t is. Mindenkit meg kell nyugtassak nem a kispályás, hanem a VB lesz rövidpályás!
Apropó hallottátok, hogy a derék szervezők azt mondták az RtlKlubnak, hogy azért kellenek 100millióért luxus-autók, mert az a „a Nemzetközi Úszó Szövetség előírásai miatt kell ilyen drága autókat bérelni”.
Sajna a derék riporter nem kérdezett rá, hogy ki közvetítette, melyik alelnök, a szövetség ez-irányú kérését! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.