1,44 milliárd forintos adóhiánnyal áll egy pesti lakóhelyű nő a NAV pénteken közzétett listájának élén.

A tartozáshoz egy 1,32 milliárd forintos bírság is társul, ezzel Volkova Ekaterina Jurjevna leköröz minden, a listán szereplő eladósodott vállalkozást is, írja az Index.

A negyedévente kiadott lista azok nevét tartalmazza, akik magánszemély esetén 10, cégek esetén 100 milliós tartozásnál többet halmoztak fel. A jelenlegi, 121 nevet tartalmazó kiadás a június 30-i állapotot tükrözi.

Magánszemély vezeti a NAV tartozási szégyenlistáját

Az első húszba összesen három magánember került, a többiek mind vállalatok. A legnagyobb tartozással rendelkező cég az International Marketplace Trade Kft., akik adóhiánya 1,25 milliárd, plusz egy 699 milliós bírság.

Jó eredményt ért el még a Bem József utcából működő Joilker Kft, akik három különálló, százmillió forint feletti tétellel, és a hozzájuk kapcsolódó több száz millós büntetéssel is szerepelnek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Hát persze! Mindjárt gondoltuk,hogy egy olyan ember a legfőbb adó elkerülő,akit senki nem ismer a saját rokonain kívül.
cikicakk55
Hát persze! Mindjárt gondoltuk,hogy egy olyan ember a legfőbb adó elkerülő,akit senki nem ismer a saját rokonain kívül.
jancsipapa
Másoknak meg egy-két ezer forint hátralékért zárolják a számláját ...
namihami
Nem csak az összeget kellene közzétenni, hanem azt is, hogy ezt mennyi idő alatt sikerült összehozniuk. Mert ez legalább olyan fontos lenne. Ugyanis ebből tisztán kiderülne, hogy a NAV hogyan végzi a munkáját, magyarul, hogyan vakarja a tökét. Miért engedte, engedi, hogy ennyit és ennyi idő alatt ellopjanak TŐLÜNK. Miért nem lépett már a kezdet kezdetén? Reménykedett, hogy ezen embereket megszállja a Szentlélek és önként-dalolva rohannak majd fizetni?
Nemhogy prémiumot (éves fizetésük többhavi százalékát), de még fizetést se adnék annak, aki ezt idáig engedte felgyűlni. És prémium gyanánt úgy valagba rúgnám, hogy a levegőbe megszáradjon.
quadrocopter
Volkova Ekaterinova Takarékosnaja orosz? Ukrán?
Az EMFESZesné is halad a rezsimmel, ami a csalást illeti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.