Őszinte megkönnyebbülést érzek az MSzP újabb sorozatban elkövetett nem túl gáláns megnyilvánulásai után. Csak kibújik a szög a zsákból! Úgy gondolom, végre itt az idő, nem kell tovább eltűrni áporodott szagukat, kiszellőztethetünk!

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"...ha már úgy tesszük fel a kérdést, hogy a Fidesznek avagy a többi ellenzéki pártnak ártott többet az MSzP – hát nem vitás mi a válasz: az MSzP az utóbbi tíz-egynéhány évben a legfontosabb kérdésekben mindig elsősorban azt nézte, mivel tudja a többi ellenzéki pártot hátráltatni, és csak huszadrangú kérdés volt náluk, hogy mivel tud ártani a Fidesznek. Az MSzP fő ellensége az ellenzék!
...a fideszcsikék sem idióták. Pontosan tudják(!) az MSZP vagy a DK nekik sohasem lesz konkurencia. Ha viszont nekiállna a Fidesz harcolni a kispárttokkal, azzal maguk mellé emelné őket. Ezért nem is harcol. Ezt a melót kiszervezi az MSzP-ébe, rábízzák az alvállalkozóra. Ügyes nem?"

Hát valahogy így! És aki ezt még látni sem meri, sőt leszólja azt, aki erre az evidenciára felhívja a figyelmet, nos ők meg gondolkodjanak már el egy pillanatra, hogy aminek falaznak, amit tesznek, az kinek is kedvez?
Mert az országnak nem, az biztos!
Csizmás Kond
...demokrácia ide vagy oda, mindenki egymást támadja.
Béla333
@Csizmás Kond: 16.58
Miért lenne támadás az, ha az ember a jelenlegi helyzeten próbál meg elgondolkozni?
Béla333
Egyértelmű a megoldás: a Fideszt az MSZP/DK szövetségeseivel el kell küldeni Kukutyinba, zabot hegyezni! Remélem börtönben fog hűsölni a sok mocsok hazaáruló!
Csizmás Kond
@Béla333:...volna amin elgondolkodni de nem azt teszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.