„Ön szerint a Soros Györgyöt rágalmazó gyűlölet-kampány nem antiszemita kampány. Lehetséges, hogy ahhoz ért, hogy megválogassa, kitől és mennyi drága ajándékot fogadjon el, de most tévedett” – írja Benjamin Netanjahunak címzett nyílt levelében Karsai László. A történészprofesszor arra kéri az izraeli miniszterelnököt, hogy budapesti látogatása előtt még egyszer nézze meg a Soros Györgyöt ábrázoló plakátokat.

(Forrás: Budapest Beacon)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A levél megszólítása,
"Isten hozta, Miniszterelnök Úr!" Ez azt fejezi ki, hogy már itt van.

A levélben olvasható,
" Arra kérem, a jövő heti budapesti látogatása előtt nézze meg még egyszer a Soros Györgyöt ábrázoló, Magyarország-szerte látható plakátot." Ez viszont azt jelenti, hogy még mielőtt elindul, nézze meg a plakátot.

Persze, nem ez a levél lényege, Karsai László jól tette, hogy megírta ezt a levelet.
CsipkeRózsa
Amit még hozzátennék a levéllel kapcsolatos véleményemhez, hogy Karsai Lászlónak nem kellett volna kitérnie erre, a szerintem nem ide tartozó, és nem is nagy értékű eset felemlítéséhez: "Lehetséges, hogy ahhoz ért, hogy megválogassa, kitől és mennyi drága ajándékot fogadjon el, "
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Nem baj, hogy leírta! Soros eleget bírálta a zsidó "demokráciát" és kormányt.
Nessy
jaj kedveskéim! Hát ugye a Soros "bűnöző zsidó", a Netanjahu meg a szívbéli jó barátunk zsidó! Csak nehogy később egy rossz szót szóljon Orbánra, mert Szijjártó mindjárt felmondja az öribarit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél