424 millióért megérte. Eleve elég drágán, az eredetileg becsülthöz képest majdnem dupla áron - több mint 400 millióból - épült meg az a kerékpáros híd, ami a Duna Arénától a mellette húzódó Rákos-patak felett egy szomszédos parkolóba vezet. A beruházás értelme eleve minimum kétségess, egyrészt mert ugye minek bicikliúttal összekötni egy parkolót az úszócentrummal, a két percnyire húzódó Cserhalmi utcánál egyébként is van egy másik patakhíd, amin át lehet jönni, ráadásul végig az aréna előtt fut egy bicikliút. Nagyon sürgős volt a hídnak elkészülni a vb előtt, ezt a rendelő ki is kötötte, viszont bringázni valamiért mégsem lehet rajta. Az Index ír róla, hogy elterelik azokat, akik valamiért megpróbálnak kerékpárral közlekedni parkoló és aréna között, igaz, legalább tolni lehet a kerékpárt. A hídrejtélyhez tartozik, hogy az átkelő Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének érdekeltségeként 2019-re elkészülő Danubio lakóparkot köti össze a vizes vébé helyszínével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Köszönöm, hogy erre költöttétek az adómat, de nem erre adtam. Meg szerintem más sem. Úgyhogy a kurva anyátokat. Meg akik rátok szavaztak, és tapsikolnak nektek, azoknak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A mostanában épült kerékpárutakon viszont engedélyezett, csak ott meg nem tudunk az állapotuk miatt.
Cefi
Ezen a hídon nem is lehetne biciklizni. Nincs rajta pedál.
SystemError
@Cefi: Nem bujkál az csak más nick(eket) használ(nak)...:)
Cefi
@SystemError: Tudom. Ezért írtam úgy, hogy bújkál.
SystemError
Ja és láttam a képet a hídról a behajtani tilos táblával. Szögezzük a biciklistának és a gyalogosnak nem kell ismerni a kresz ezen tábláit. Ha ismeri is olyan most a kresz, hogy az rá nem vonatkozik, hiszen nem egy esetben lehet behajtani egyirányú utcába forgalommal szemben biciklivel akár bicikliúton is. A suttyók arra meg már egyáltalán nem gondoltak, hogy tele van külföldivel is a város. Ez van, ahogy Tarlós mondaná még virágcsokrot is kapjanak az emberek egy a 200 millás használhatatlan hídhoz..:)
Perwool
@SystemError: "a hídról a behajtani tilos táblával."
Soros tábla nem volt? Már csak azért, ha esetleg nem tudták leszedni, nehogy meglássák a külföldiek. Inkább lezárták a hidat.
Ja, és még valami nincs kint, hogy "Épült az EU támogatásával"?
Mert akkor necces az "Állítsuk meg Brüsszelt" tábla is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.