Még kilenc hónap van hátra a 2018-as választásig, de a miniszterelnök már begyújtotta a rakétákat.

Levélben emlékezteti a külföldön élő kettős állampolgárokat Orbán Viktor, hogy ne felejtsenek el szavazni 2018-ban – írja a 24.hu.

Orbán a levélben megemlíti, hogy kormánya adta meg a külhoni magyaroknak a kettős állampolgárság lehetőségét, majd arra biztatja őket, hogy regisztráljanak, és vegyenek részt a 2018-as magyarországi parlamenti választáson.

A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek. A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeiket, meg tudjuk-e védeni kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás

- fogalmaz a miniszterelnök.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kedves kettős állampolgárok. Ne engedjétek hogy Orbán nevessen a végén!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Kedves kettős állampolgárok. Ne engedjétek hogy Orbán nevessen a végén!
quadrocopter
Amikor leszavaztatok - kedves kettősök - a hordára, azonnal megszűnik a potyazsé és a magyar adófizetők nem éppen önzetlen felajánlásának milliárdos hömpölygése!
Cefi
Egy tisztességes országban már csak ezértis felakasztanák. Ez netto hazaárulás. És a hazátlan migránsok nyakunkra ültetése. Szar alak, az utóbbi évszázadok legnagyobb hazaárulója.
Desischado
Undormány. De azok is, akinek lesz bőr a képükön szavazni, egy olyan ország sorsáról, ahol nem is élnek, és nem kell a szavazásuk semmilyen következményét viselniük!
Hellcat
Ja szóval a plakátolás az rossz meg minden főleg az ellenzéktől ez meg közpénzből levelezget?
Nessy
Kedves "kettősök"! Amennyiben a Fideszre szavaztok,legalább két évre kötözzetek ide közmunkásnak, és imádkozzatok, hogy ne legyetek betegek, és ne kerüljetek kórházba. Akkor megismerhetnétek, hogy mire is adtátok a levélszavazatotokat!
Ha már a mi adónkból adakozik számotokra Orbán milliárdokat!
human
A külhoni magyarok ne feledjék, hogy a szavazataikért adta Orbán a kettős állampolgárságot. Remélem látják, hogy csak eszközök Orbán kezében.
RonaGyuri
Orbán Viktor (ismét) levelét megírta

hogy szerelmes könnyével mit tett azt nem tudom, de nagyot rinyál benne

Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt a kettős állampolgárokhoz , amelyben nem lacafacázik lerántja ártunk és qurmányunk manipulációjáról a leplet. Ugye eddig az volt a duma, hogy ez az egész szavazati jog csupán a határon-túliak jobb érzését szolgálja. Na most tiszta vizet öntött a pohárba. Felhívja a figyelmet arra, hogy itt az idő és mozduljanak, azaz: „most (kell) cselekedni, azaz regisztrálni a választási névjegyzékbe. Arra kéri a címzettet, hogy ha még nem tette meg, regisztráljon.”!
De megmondja azt is miért:
mivel „2010-ben megalakuló Országgyűlés megadta a határon túliak számára a kettős állampolgárság lehetőségét”, így adósaik és szükség van rájuk, mert „a következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amely az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek”! =))
micfild
@RonaGyuri: Azaz... ha rám szavaztok kitömlek titeket milliárdokkal.
Cicamama55
Ezt a választási törvényt kellene mindenek előtt eltörölni!!!Milyen jogon választhatnak olyan kettős állampolgárok, akik nem beszélnek magyarul, s csak elvétve-turistaként- jönnek az anyaországba?!Akik csak a kiváltságokat élvezik, de a napi gondokból semmi részt nem vállalnak?! Az itt élőktől levont adóforintokat áramoltatja ki nekik folyamatosan a kormány?Sokkal jobban fut odakint a megpakolt szekerük, mint az itthoni üres kocsi! Ezt úgy kell lökdösni!!!
nevemnick
Ez a ... nem átall az ország többsége ellen fellépni, a hatalma és suttyó holdudvara fenntartása érdekében.
Ennek a suttyó bagázsnak mennie kell, és ne higgyék azt, hogy a magánhadseregük elég lesz a fegyvertelen nép ellen, mert a MAGYAR közmondás szerint is: ,,sok lúd disznót győz".
Nem kell félni: bebizonyítjuk!
Perwool
Akinek az életét nem befolyásolja egy kormányzat, az ne szavazhassa azok nyakára, akikét viszont befolyásolja..Az erdélyi magyarok kártékony önérdekű szavazataitól meg kellene szabadulni.Ez nem a hülyeségről szól, hanem az érdekellentétről.
Az erdélyi magyar köp rá, hogy a honi magyart, hogy sanyargatja egy pártállamot építő kormány, ő arra a korrupt tolvaj pártra fog szavazni, amelyik megosztja vele a honi magyar adófizetőktől lopott közpénzt, ami végtelenül igazságtalan.Ha itthon él és viseli a döntése következményeit, az ő pénzéből is üzengetnek Brüsszelnek, fizeti Európa legmagasabb adóterheit, eltart vagy 120 államtitkárt és kiveszi a részét minden egyéb szopásból is, akkor szavazzon! Ha nem, akkor ne döntsön az én sorsomról! Ezek szavazhatnak levélben, a külföldön dolgozók mehetnek a nagykövetségre szavazni, vagy mehetnek a picsába. Tök igazságos, nem igaz?A határon túli kettős állampolgárok elsöprő többsége a médiából tájékozódva a csodálatos eredményekről lelkes Orbán szavazó lett, a külföldre távozottak meg valószínűleg utálják a Orbánt, mint az idegen xart.Gondolom ezért szavazhatnak csak a románok levélben.
justhpeter
Cefivel értek egyet. Ez netto hazaárulás, amiért életfogytiglani kényszermunka a fizetség.
Csizmás Kond
@solidedge: ...a végén úgy is fog nevetni valaki...ha nem Orbán akkor más...szerinted ki kéne nevessen ?
elnyomott
Az ellenzék miért nem kampányol?
Gyurcsány, Botka, Vona miért nem írnak ők is levelet? Erre már nem futja a zsebükből?
magyarbakancs
"A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek. A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeiket, meg tudjuk-e védeni kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás"

Hülye duma. Arról szól ,hogy Orbánt hatalomban tartsa a 2018 választás.
magyarbakancs
Mi köze a kettős Magyar állampolgárnak a mi dolgainkhoz?
Itt élsz,itt dolgozol,vonatkoznak rád a törvényeink,rendeleteink,jogszakbáni?
Nem akkor minek avatkozol a dolgainkba.
Kiveszed a az ország teherviseléséből a részed vagy csak a markodat tartod a mi általunk befizetett adókból?
Nessy
Tisztázzuk! Az itt élő és fizető magyarok életkörülményeit kellene javítani, vagy a már helyenként nálunk jobban élőkét a hatalomért?
Sokan úgy "magyarok", hogy életükben a környékünkön sem jártak, egy árva szót sem tudnak magyarul, de hasznuk van az egészből.
tudode
Elő kellene léptetni ezt az ORSZÁGNYOMORÍTÓT "POLITIKAI KALANDORBÓL politikai SZÉLHÁMOSSÁ!!!
.
Hogy is van az, hogy
- azt engedek be a HÁZAMBA, akit én jónak látok, de
- SZAVAZHATNAK A HAZA SORSÁRÓL azok, akik MÁS ORSZÁGBAN élnek???
.
Ettől az ördögi tervtől függetlenül a HONIAK megunhatják ezt a cécót, OSZT KI TUDJA MI LESZ ENNEK A sundám, bundámnak a VÉGE???!!!
Sámannus
Biztosan az oroszokhoz megy a fele.
Ez a hímringyó eladja az országot nekik.
eszegfu
"A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk..." és ehhez mi közük van a határon tul élő magyaroknak?! Az itt élők sorsáról nehogy már a külföldön élők döntsenek?!
kokopelli
Nem akar a Zorbán meg a Kövér és "állandó jellegű tettestársai" nyugatabbra
is választási kőrutat organizálni? Az "Erdogán babá"-t kellene megkérdezniök!
Ők is lenácizhatnák a németeket mint a közelkeleti haverjuk?! :=(
...halkan:ugyanis a kinntdolgozók leß@rják a választást...originál hang! :=)
dr. prédikátor
Kettős állampolgárok! Gondolkodjatok már le hogy mit is tesztek??? beavatkoztok a mi életünkbe a szavazatotokkal! NEM ITT ÉLTEK , semilyen tevékenységet nem folytattok itt csak álvezitek hogy bele pofázhattok a mi életünkbe!!Úgy gondoljátok hogy nektek csak jogotok van? kötelezettségetek nincs???Ezért az országért ti NEM TETTETEK SEMMIT!!!tehát jogotok sincs ide szavazni.
Nem tudom olvassátok e a beirtakat, kommenteket, ha olvassátok gondolkodjatok el a leirtakon!!!Ha pedig mégis ide szavaztok : SZÁRADJON LE A KEZETEK!!!
Sámannus
Azt írja nekik, hogy kis csoportokba gyertek ide és szavazzatok rám, majd kaptok cuki beosztásokat is
kokopelli
@Sámannus:
Lehet valaki olyan hülye,hogy hosszú utat vesz a nyakába,és sok km-t utazik,
hogy ß@rért-hugyért elmenjen választani? Még azok is nemmel válaszoltak a
kérdésemre,akiknek csak a magyar passzusuk van meg! 100-150 km-t utazni
saját zsebre (per fő)? Nyasgem kormány mondták a válsztásra,a középső ujjal
felfelé nyomatékosítva azt! "Mi a faxért jöttünk ki?!" :=)
kokopelli
@Peller Anikó: (8:29)
A mezítelen kóbormacskán én is nevetek,és nem csak a végén,ha egy kis
"Whiskas"-ért csontig benyal a gazdinak! :=) :=)
..mit nevetek,röhögök!!! :=)
qxy
A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek. A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeiket, meg tudjuk-e védeni kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás
Meg hát. egy mondat. Menj a picsába és rend lesz
Mindenkit lebeszélek itt kint hogy rád hallgasson. Bizonyítottál. Lófasz vagy . el loptad a nép vagyonát már senki nem bíz benned. mit vársz tőlünk? el szartad a becsületed. ha tudod mit jelent ez a szó, de nem hiszem.
dr. prédikátor
@verőce21: Igen!!! kenyérhéjon és vizen , a szegedi csillagban!!!
Cefi
@verőce21: Most megfogalmazódott bennem egy kérdés: ugye te nem magyarországon élsz?
Ludmilla
mocskos disznó...Szerinted a kettős állampolgárok itt adóznak,te alávaló gazembert!Tele a gatyó,félsz?Dögölj meg,bűnöző!a kettős állampolgárok meg gondolkodjanak,már elég üres a húsosfazék,nem jut,mert nekünk is kell
namihami
Időben kell a potyásoknak felhívni a figyelmét, hogy az ingyenpénzt ki adja nekik. Csak az marad ki a levélből, hogy kik adják össze azt a lóvét, amit a ""miniszterelnökük"" ajándékoz nekik, persze egy megfelelő helyre történő X-elésért. Persze miután a mi füstösünk levette a saját sápját belőle.
""Könnyű a más f...val verni a csalánt.""--mondja a régi mondás.
Cefi
@Ludmilla: Csak tudnám hol lenne a "kétharmad" az ötmillió hazátlan senkiházi nélkül? Továbbá ki adott engedélyt ennek a szarházi szemét hazaáruló fölcsúti zsírtahónak, hogy a mi adónkból kreáljon ötmillió "levelet"? Ennek az árából hány éhező MAGYAR gyereket lehetne jóllakatni?
namihami
@elnyomott: Mert az ellenzék nem kap abból az ÁLLAMI zsebből, amiből az Orbán írkál az ő hűséges határontúli potyalesőinek. Ugyanis a füstös sem a saját zsebéből fizeti a leveleit. Ha neki kellene finanszírozni, akkor ő se írna leveleket.
quadrocopter
Gondolom, az azeri "magyarok" is kaptak a választási fosási felhívásból! Vajon kiknek a pénzéből ennyire grafomán a tapló?
Ludmilla
@Cefi: őt Magyarország nem érdekli,nagyon fontosak neki a külhoni árulók,mert nélkülük fasorban sincs... ha nem nyer,tudja,hogy a börtönben rohad el tettestársaival együtt ez a nemzet szégyene
bencemacska
@elnyomott: ma, 07:45
Felesleges pénzkidobás lenne.
Ott meg vannak a megfelelő emberek (pl. Tőkés L.), akik leellenőrzik (és lezárják) a borítékokat, és elviszik a postára, vagy a követségre!
Az a szavazat csak OV-ra szólhat!
elnyomott
@namihami: Ugye nem gondolod, hogy az ellenzék nem a politikából él?
Mind egykutya!
Cefi
@Ludmilla: Egy igazi demokráciában ezért a levélért már bíróság előtt állna. Tán még a szekértolói is.
verőce21
@Cefi: (11:53) Valóban nem. Most Mallorcáról kamányolok. Futja a kommentelésből. :)
elnyomott
@bencemacska: - ugyan, az ellenzéknek miért nincsenek aktivistái? Akik házhoz mennének leveleket dobálni a postaládákba. Nem csak a tengerparton kellene süttetni magukat!
Cefi
@verőce21: Hiába no, a habonymédia alkalmazottainak jól megy. Egyenlőre. De lesz majd számonkérés is. Én biztos nem megyek látogatásra hozzád, a csillagba. Csomagot sem küldök.
quadrocopter
@durbincs: Mire ugattál szekus buzera? Erre? "Primkó! Keres a gondozód!"
namihami
@elnyomott: Csakhogy a ""politika"" nem azonos a kasszakulccsal. Más dolog a kampánylevél-írás és más dolog a (korlátozott) sajtómegjelenés. És persze más a ""felvilágosító célzatú kormánytájékoztatás"". Naná, hogy amit velünk fizettet.
És főleg más dolog a politikából vagy a politikáért élni. És persze , abból gazdagodni. Ugyanis az egyik miniszterelnökünk milliomosként lett politikus, a másik pedig politikusból lett milliárdos. Mire tippelsz, melyik melyik?
Clavigo
@verőce21: 12.50. És mit csinálsz ott ? Takarítasz ?
elnyomott
@namihami: Mind a politikából él. És mindegyik ellenzék várja a sült galambot. Egyben sincs vállalkozó szellem, bátorság és mindnek csak egyirányú a zsebe.
Orbáné nem, ezért fog nyerni.
Ez van.
verőce21
@Clavigo: Nemcsak! Néha moslékot is hordok! Nektek. Legyen min rágódni. :)
Perwool
@quadrocopter: " az azeri "magyarok" is kaptak a választási fosási felhívásból"
Még nem!
Mit is ír? " majd arra biztatja őket, hogy regisztráljanak, és vegyenek részt a 2018-as magyarországi parlamenti választáson."
Na szóval, ha kevés lesz a román regisztráció, akkor szavazati jogot kapnak, a török, azeri kínai testvérei is. Úgyhogy, ez egy felmérés!
namihami
@elnyomott: Bocs, de tényleg azt írtad, hogy az Orbán zsebe nem egyirányú? Vagy én értettem rosszul? Ezt úgy érted, hogy a Vezér nem lop? Hogy kizárólag a népéért él? Hogy a Gazda egy irgalmas szamaritánus? Sőt, még a sajátját is szétosztja a szegények között?
Az ellenzékről írtakkal nagyjából egyetértek.
Clavigo
@verőce21: Csak szorgalmasan,,szorgalmasan...Nem guberálhatsz minden nap...
quadrocopter
@durbincs: A szexélményeidet a kecskéddel oszd meg, megszokta! A kecskéd is buzera? Szekus is?
Nessy
Azért a kecskével jó lesz vigyázni. ismeritek ezt a szép hajnalban énekelhető nótát?
A rátóti plebános, kecskét ... na már most, míg a lukat kereste, kereste, tökön rúgta a kecske.
Elnézést az érzékeny lelkektől!
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Csak remélhetjük, hiszen Orbán választástól választásig szokott kampányolni, ami pénz nélkül nem hatásos.
soljanka
Az érdekes ebben az, hogy én is kaptam ilyen levelet.
Csakhogy én sima magyar állampolgár vagyok. Igaz évek óta külföldön élek
És elsőbbségivel feladva küldött a Nemzeti Geci levelet.

A levelezésének árából már rendbe lehetett volna tenni az egészségügyet.
Pálinkás Pál
Hiába sírdogáltok itt...amikor megszavazták ezt a hazaáruló törvényt /határon túliak szavazati joga,könnyitett állampolgársága/...nos...akkor kellett volna milliós számban utcára vonulni és elzavarni a csúti korcsot meg a hordáját!!! Az a határon túli aki meg szavaz,az azt sem érdemli hogy embernek nevezzék,az egy büdös orbán csicska!!!
soljanka
@elnyomott: Szerinted a Nemzeti Geci mennyi levelet küldene ki, ha a sajátjából kéne finanszíroznia?
Amíg te fizeted a postaköltségét, addig könnyen ugrál.
elnyomott
@soljanka: - Ezt értem és tudom. Csak arra utaltam, hogy az ellenzéknek is közpénzből van a lóvé.
elnyomott
@namihami: Orbán zsebe közpénzzel van tele. Abból ad is és abba tesz is.
Az ellenzék miért nem csinálja ugyanezt?
silber13
@durbincs: Fogalmazás nulla, helyesírás ismét nulla, a hozzászóló követtkezésképp egy, egyetemes nulla!
bencemacska
Látom, mindenki fennakad ezen a "nagyívű" gondolaton:
"A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek."

Ez az őrült azt hiszi, a következő választásokon leváltja az EU vezetőségét és ő osztja szét a németek GDP-jét is a haverjai között?
Cefi
@durbincs: Tisztelt Durbincs Úr!
Tisztelettel megkérném, éljen szerelmi életet, azzal az ősi mesterséget űző, férfi szaporítóanyagot orálisan fogyasztó szülő-édesanyjával. Mint ahogyan azt az út mentén kóborló veszett és nemibeteg korcs kutyák is tették vele, minek a végeredménye Ön lett. Remélem jól fog szórakozni. Addig sem kell önkielégítést végeznie, hogy mások topicjaiba üríti salakanyagát. Ha a drága szülőanyja az aktus végén megszokásból Öntől is kéri a szolgáltatás ellenértékét, legyen a vendégem, állom a számlát.
quadrocopter
@durbincs: Azért csak elárulod szavanként, - mert elég buta is vagy hozzá - hogy bő választék van a nemi identitásodat és perverzióidat illetően, kiegészítve az olyan terminus technicussal, mint a "tartótiszt"!
Mocskos hazaáruló szekusbérenc tetű!
quadrocopter
@soljanka: A Kubatov- Törvénytelenül Adatgyűjtő Tetű - Gábor nyilvántartásában még itthoni vagy!
Ezzel el is árulták magukat! Sokadszor!

Azok, akiknek titkos telószáma van, vajon hogyan kapnak csordaüzenetet, mikor a telefonkönyvben sincsenek feltüntetve?
Sámannus
@soljanka: A nemzeti konfirmációs böfögését már a postások is a kukába kézbesítették, ahogyan én is. ezé gondolta, hogy drágábban ugyan, de igazi hazaáruló módjára az államkötvényekkel seftelőké az elsőbbség.
soljanka
@quadrocopter: Az oké is lenne. De ha a Kubatov listán szerepelek - a szüleim címén vagyok ideiglenesre bejelentve-, akkor otthon élő magyar állampolgárként.
Tehát nem vagyok kettős állampolgár, és a levelet az ausztriai címemre küldték.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/valasztas.jpg
Választás (?) 2018. Ez az egész nem rólunk, hanem rólad szól. Mi ugyanúgy nem számítunk, ahogy Magyarország polgárai is csak eszközök. Érzelmileg manipulált, közönséges eszközök. Arra, hogy álproblémákkal uszítsál és az idők végezetéig úgy maradj hatalmon, hogy közben ásod az árkokat az egyszerű emberek között. Le a magmáig. Rám ne számíts, hozzám ne dörgölőzz, nekem ne könyörögj! Nekem te nem vagy a jótevőm, én meg nem tartozom neked hálával, velem neked nem lesz kétharmadod! De mostanra végképp elegem lett abból, hogy közönséges nemzetrontók és jól fizetett pártfogóik az én magyarságomat folyamatosan megkérdőjelezik.
Cefi
@durbincs: Tisztelt Durbincs Úr! Várom a számlaszámot, hogy a ma, 14.22-kor tett ígéretem ellenértékét átutaljam. Elnézve Önt, és családját, és egyéb beállítottságát, nem hiszem, hogy az összeg meghaladná a 2 forintot. 5 körre a vendégem.
quadrocopter
@durbincs: Ne jópofizz szekus buzeráns paraszt, nem megy az neked! Mocskos hazaáruló, szekusbérenc!
quadrocopter
@soljanka: Akkor még érdekesebb a dolog!
quadrocopter
@durbincs: Fogyóban a gyógyó, mi? Egyre butább és primkóbb vagy, vagy ez elvonási tünet? Mocskos szekusbérenc!
quadrocopter
@durbincs: Mára végeztem veled, primitív szekusbérenc, skizofrén idióta, magyar nyelvet nem ismerő, sunyi bocskoros egyesejtű!
quadrocopter
@durbincs: Belebuktál a szakzsargonba, mi és hülyén érzed magad! Mocskos hazaáruló szekusbérenc bocskoros!
quadrocopter
@durbincs: Visszateszem rád a láncot, mars a helyedre. A kutya nem ugat engedély nélkül! A hazaáruló szekus kutya se!
quadrocopter
@durbincs: Mars a helyedre, bolhás, hazaáruló, szekus bérenc koszos kutyája!
silber13
@durbincs: Hehe! Hülye vagy,ha a saját kórtörténetedet akarod másokra rátestálni! Szellemi nyomorékként éled kicsinyes , beszűkült világodat amit csak tetézel szánalmas butaságoddal. !Vizes bnyolcas vagy. Ennyit érsz, nulla és alapvetően buta :-))) Szánalmas makogásodat meg tartsd meg a baráti köröd számára!
silber13
@durbincs: Figyu csak pubi! Téged eleve rosszul raktak össze. És téged besoroltak a homo unius libri kategóriába. És hiába nem tetszik: " Stultus es, qui facta infecta facere verbis cupias "Ahogy a rómaiak mondták!:-)))
silber13
@durbincs: Szánalmas vagy és buta! Na pá, kicsi fiú!
silber13
@durbincs: Tanuld meg bunkóka, hogy a szóban forgó gyógyszerformula helyesen írva PILULA, vagy régiesen LABDACS és nem az általad írott PIRULA
SystemError
@durbincs: De rég nem beszéltünk Bringás! Mi a helyzet mostanában?:)
silber13
@durbincs: Ne is tödmagad, te gyengeagyú és buta maradsz örökre!
SystemError
@durbincs: Ja bocs, a Bringás ugyanilyen volt csak nem magázódott, akkor biztos nem ön az, mert így már összetéveszthetetlen..:)
SystemError
Hogy generálják az ilyen Bringások és durbincsok a posztokat. Egy ilyen user aranybánya egy webmesternek vagy a tulajdonosi kőrnek, akik az oldalnézettségből/reklámmegjelenítésből élnek.. Nem is tudom kinek jönne jobban egy ilyen user..Habonynak vagy egy webmesternek..vagy a tv2 beszállító cégnek, akinek minden oldalról jó egy ilyen.. Persze ez csak a véletlen műve és én is csak úgy írogatok itt random hülyeségeket:)
Cefi
@SystemError: A világ legocsmányabb férge?
Csizmás durbincs.
SystemError
@durbincs: változtassatok "bot" beállításokon. Nem túl hihető, hogy egy élő személy 8 órán keresztül naponta átlag 4-5 percenként posztol munka mellett vagy csak úgy, ha van is erre ideje. Nem fürdik vagy megy boltba legalább...? Kicsit élethűbbre fiúk!:)
Mivel az automatikus válasz a "durbincs" nevű "bot"-tól túl általános, ezért levágós, hogy nincs relevancia a válaszában. Tehet ő egy eseményvezérelt válasz "bot" Ajánlom, hogy vegyétek ki a kulcsszavakat a "user" kommentjéből, amire automatikusan válaszol durbincs "bot" és futtassátok le egy szinonima szótáron és úgy generáljon "sértegetős" viszontválaszt. Úgy hihetőbb lesz":) Attól, hogy magázódik még levágós, hogy régi próbálkozások folytatása.

Sok sikert a fejlesztéshez!:)
SystemError
@Cefi: Ne legyél mérges egy "szoftverre" vagy egy emberre, akinek ez a munkája...:)
SystemError
@durbincs: vessző fétised van vagy így rakja össze az algoritmus a szöveget?:)
SystemError
Akkor most meghackkellek és kapsz pár értesítést a rendszertől figyelmeztetés képen:)

@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
SystemError
bocs az off-ért mindenkitől. Dolgozzon a pénzért csak!:)
Cefi
@SystemError: Ez az izé a @durbincs: 1.00 verzió, vagy a javított @durbincs: 1.01 verzió, a beépített nyaló-szopó automatával, fideszes seggekre?
namihami
@elnyomott: 1. Mert az ellenzék, már a nevéből adódóan, de nem nyúlhat korlátlanul a közösbe.
2. Az, hogy a közösből ad, az nem azt kéne, hogy jelentse, hogy ad a potyás határontúliaknak, tiborczoknak, mészárosoknak, stb. Miért nem ad a határonbelülieknek? Azok inkább magyarok, vagy nem ez a véleményed? Persze, azok nem rá szavaznak.
3. A közpénz elsősorban a KÖZ pénze, amit nem egyszemélyi döntés és a saját kénye-kedve alapján kellene elajándékozni. És főleg nem a saját szavazatvásárlási céljára. Majd, ha az ellenzéknek is ugyanannyit juttat a közös pénzből, akkor lesz KÖZPÉNZ. Vagy az ellenzék örüljön, hogy még nincs szögesdrót mögött. Esetleg nekik is lehetne egy árammal töltött kerítés mögött tiltakozni?
4. Egy ostoba úriréteg, 100 évvel ezelőtti hibás politikai lépéseit ne velünk, évszázaddal később élő és dolgozó emberekkel fizettesse meg. Minden részvétem a határontúliaké, de nagyságrendekkel jobban sajnálom az ittélőket. És amíg ide nem jut elég, addig oda egy buznyákot se.
Nincs templom, iskolai fejpénz, faluhelyreállítás és egyéb, nem itteni költés.
5. Ha a kintiek a véreink, akkor az itteniek eleve mi vagyunk.
elnyomott
@namihami: - én nem is a közösre gondoltam, hanem saját zsebre. Mert az ellenzék sem éhezik -- viszont várja a sült galambot.
És közben Orbán cselekszik!
namihami
@elnyomott: Azt viszont (mint oly szemléletesen teszi és Te is írod) saját és családi, baráti zsebre.Hiszen telik az EU és a mi pénzünkből. Pláne, hogy hagyjuk neki.
elnyomott
@namihami: - igen, ezt tudjuk. De az ellenzék akkor is csak szerencsétlenkedik és hümmög. Tenni az országért ők sem akarnak önzetlenül!
namihami
@elnyomott: Így van, de ezt már néhány sorral feljebb valóban megbeszéltük.
A gondom az, hogy azzal az igérettel indultak, hogy mi (Fidesz) nem fogunk lopni és megbüntetjük azokat, akik loptak.
Na, ha a szocik ""kitalicskázták"" (vitathatatlan-loptak azok is) a pénzt, akkor ezek a becsületes, derék és igaz magyar gyerekek rögvest tehervonatokat indítottak ugyanazon cél elérése érdekében. És sikerült is nekik. Minden váltót sikerült zöldre állítaniuk.
Látod, ez a gond. Mind lop, de a nagyságrend eltérő. Ami nem azt jelenti, hogy van kis lopás büntetlenül, nagy pedig büntetéssel. Mindet pofán kell vágni, de a fajsúly más. Pláne, ha azt mondom, hogy én szűz leszek és azután a kupiban nagyságrendekkel kőrözöm le az előző madám által fenntartott garnitúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.