Még kilenc hónap van hátra a 2018-as választásig, de a miniszterelnök már begyújtotta a rakétákat.

Levélben emlékezteti a külföldön élő kettős állampolgárokat Orbán Viktor, hogy ne felejtsenek el szavazni 2018-ban – írja a 24.hu.

Orbán a levélben megemlíti, hogy kormánya adta meg a külhoni magyaroknak a kettős állampolgárság lehetőségét, majd arra biztatja őket, hogy regisztráljanak, és vegyenek részt a 2018-as magyarországi parlamenti választáson.

A következő években Magyarországon sorsfordító döntéseket kell meghoznunk, amelyek az egész Kárpát-medence magyarságára kihatással lesznek. A tét az, hogy tudjuk-e tovább javítani életkörülményeiket, meg tudjuk-e védeni kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat. Erről szól a jövő évi országgyűlési választás

- fogalmaz a miniszterelnök.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kedves kettős állampolgárok. Ne engedjétek hogy Orbán nevessen a végén!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@SystemError: Ez az izé a @durbincs: 1.00 verzió, vagy a javított @durbincs: 1.01 verzió, a beépített nyaló-szopó automatával, fideszes seggekre?
namihami
@elnyomott: 1. Mert az ellenzék, már a nevéből adódóan, de nem nyúlhat korlátlanul a közösbe.
2. Az, hogy a közösből ad, az nem azt kéne, hogy jelentse, hogy ad a potyás határontúliaknak, tiborczoknak, mészárosoknak, stb. Miért nem ad a határonbelülieknek? Azok inkább magyarok, vagy nem ez a véleményed? Persze, azok nem rá szavaznak.
3. A közpénz elsősorban a KÖZ pénze, amit nem egyszemélyi döntés és a saját kénye-kedve alapján kellene elajándékozni. És főleg nem a saját szavazatvásárlási céljára. Majd, ha az ellenzéknek is ugyanannyit juttat a közös pénzből, akkor lesz KÖZPÉNZ. Vagy az ellenzék örüljön, hogy még nincs szögesdrót mögött. Esetleg nekik is lehetne egy árammal töltött kerítés mögött tiltakozni?
4. Egy ostoba úriréteg, 100 évvel ezelőtti hibás politikai lépéseit ne velünk, évszázaddal később élő és dolgozó emberekkel fizettesse meg. Minden részvétem a határontúliaké, de nagyságrendekkel jobban sajnálom az ittélőket. És amíg ide nem jut elég, addig oda egy buznyákot se.
Nincs templom, iskolai fejpénz, faluhelyreállítás és egyéb, nem itteni költés.
5. Ha a kintiek a véreink, akkor az itteniek eleve mi vagyunk.
elnyomott
@namihami: - én nem is a közösre gondoltam, hanem saját zsebre. Mert az ellenzék sem éhezik -- viszont várja a sült galambot.
És közben Orbán cselekszik!
namihami
@elnyomott: Azt viszont (mint oly szemléletesen teszi és Te is írod) saját és családi, baráti zsebre.Hiszen telik az EU és a mi pénzünkből. Pláne, hogy hagyjuk neki.
elnyomott
@namihami: - igen, ezt tudjuk. De az ellenzék akkor is csak szerencsétlenkedik és hümmög. Tenni az országért ők sem akarnak önzetlenül!
namihami
@elnyomott: Így van, de ezt már néhány sorral feljebb valóban megbeszéltük.
A gondom az, hogy azzal az igérettel indultak, hogy mi (Fidesz) nem fogunk lopni és megbüntetjük azokat, akik loptak.
Na, ha a szocik ""kitalicskázták"" (vitathatatlan-loptak azok is) a pénzt, akkor ezek a becsületes, derék és igaz magyar gyerekek rögvest tehervonatokat indítottak ugyanazon cél elérése érdekében. És sikerült is nekik. Minden váltót sikerült zöldre állítaniuk.
Látod, ez a gond. Mind lop, de a nagyságrend eltérő. Ami nem azt jelenti, hogy van kis lopás büntetlenül, nagy pedig büntetéssel. Mindet pofán kell vágni, de a fajsúly más. Pláne, ha azt mondom, hogy én szűz leszek és azután a kupiban nagyságrendekkel kőrözöm le az előző madám által fenntartott garnitúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.