Brutális ütközést rögzített egy vásárosnaményi lakos térfigyelő kamerája. 

A felvételen a család németjuhász kutyájának utolsó pillanatai láthatók. Jön ugyanis egy részeg sofőr, aki elveszíti uralmát a járműve fölött, és fékezés nélkül letarolja a kerítést, a kutyust, majd a ház falába csapódik.

A 30 éves helyi férfi, aki az autót vezette, könnyebb sérüléseket szenvedett, a kutya viszont az ütközés következtében elpusztult. 

A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást – olvasható a rendőrség honlapján.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@papa.49: Hogyne lenne, nem láttad a járását? A nézését most nem láthattad, mert, sunyítva elletyegtek a karika lábaikon. Ennek ellenére majd azt vallják, nem ők voltak a kocsiban. Valószínű a rejtett erőforrás sietett úgy a melóhelyre.
dr. prédikátor
Nem értem! Ezek a mozdonyszőke svédek mit randalíroznak itt???
qxy
@dr. prédikátor: Mert " Meg tehetik" Ki látott romát Autó vezető tanfolyamon? és ezt a rend szervei is tudják. Vagyis, " szabad nekik" Engem egyszer amikor igazoltattak és közbe ott driffeltek a romák a nagy béjenvéve, szoltam is a rendőrnek,- Nem őket kellene inkább basztatni ? én fizetek mindent rendesen ők meg azt sem tudják mi az adó meg a jogosítvány. .Azt mondta a rendőr,.- Ez nem magára tartozik. Én meg büntetést kaptam mert azt mondtam neki , hogy az anyád meg rád tartozik te köcsög seggel a szád felé.Már a szociba is gond volt amúgy is a Magyar vezetési kultúrával. A teszkó előtt is a sok roma kiszállt a ladábú,hol álltak meg? a rokkant parkolóba jött a rendőr , nagy vita, az öreg roma mama azt mondta.- Ne büntesse má meg azunokámat hisz ólvasni sem tud. kis sírás rívás és elengedte a rendőr. Oda szóltam a rendőrnek. Nem tünt fől hogy analfagabba a vezető te barom? Hát nem.
Fradigege
Kőkemény a törvényünk. Nincs visszatartó ereje. Ezért történhet meg ez. Ki a húnyó?! Pintér elvtárzs és a zsírmoréja.
wagabund
@papa.49: 8.45..
jól látod, már dolgoznak a zügyön...
...Tisztelt bírónő! A kerítés, meg a ház volt rossz helyen, a kutya meg mért volt szabadon?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.