De lássuk be: BKK a problémafelvetésekre végül is elegánsan reagált. Megsértődött. Ahogyan elkészült a szervező bizottság céljaira átépített margitszigeti Casino épülete, a vizes vébé megnyitójára, úgy lett kész ugyanekkora a BKK online jegyértékesítési rendszere is. Sehogy. Már az első napon azon röhögött az internet népe, hogy olyan buta a rendszer, hogy akár 50 forintért is vehetünk bérletet. Egy etikus hacker vett is egyet, majd elküldte a BKK-nak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A felvetés jogos lehet

persze nem kicsiny hazánkban, mert ezen az alapon a fél ország sitten ülhetne

Beszámolók szerint érdekesen reagált a derék BKK arra, hogy körberöhögték a legújabb blödlijüket. Pontosabban arra, hogy néhányan konkrét példával hozták a tudomásukra, hogy ez az un. „BKK online jegyértékesítési rendszere ” is épp olyan nagy határ…, mint úgy általában amihez fognak!
No de a derék BKK reakciója: „Sajnálják, hogy a tegnap elindított új online értékesítési csatorna sikeres bevezetését és rendeltetésszerű használatát folyamatos informatikai támadással próbálják befolyásolni”, ami lássuk be akkora marhaság mint ide Klagenfurt gyalog, hisz az informatikai rendszereket nagyon nem árt kitesztelni! =))
No de a csúcs, hogy hozzáfűzték: „vizsgálják, hogy felveti-e bűncselekmény gyanúját az eset.”. Nos ebben azért van valami. Bár tartok tőle, hogy nem egészen erre gondoltak, de valóban – persze egy tisztességes országban – maga a BKK is, de működése szinte minden mozzanata felvetheti a bűncselekmény gyanúját! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.