A szülei által Zsebinek nevezett fiatal fiút és társait pár hete egy spontán tüntetésen gázspray-vel fújták le a biztonsági emberek.

A Bors szerint Zsigmond újra és újra kiáll a budapesti Városliget védelmében, ahová a kormányzati terv szerint a múzeumi negyed épülne.

Legutóbb például múlt pénteken mondott beszédet, aminek lényege az volt, el kell távolítani a jelenlegi kormányt. – írja a Bors.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia elhivatott ligetvédő, gázspray-ből is kapott

(Fotó: Kallos Bea/MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NaponTamas
Az ország legelcsépeltebb sorozatának legelcsépeltebb karakterének fia...Maradtál volna kussba inkább,vagy mondtad volna ,hogy apád melegporno filmekben szerepel. Az nem ennyire ciki. A beszédről meg...ekkora tömeggel csodálom ,hogy nem indultatok el Táncsicsot kiszabadítani...
kamazuka
Váóóóóó.Ez aztán a kemény,a hősiessség.ez már valami.unatkozó főváros?Gyerekek,épp gyerekek?Legyen már egy jó kis balhééééé!
Mindeközben valahol az isten által ritkán látogatott helyen fűnyírás.Bükköny,és minden aminek orr és nyálkahártya nem minden esetben tolerál,vagy örűl.napi kvóta egy hektár de lehet kettő is.por hegyek pollen hegyek forróság.Gép börrög,irány az írtás..Pont mikor tömegoszlatás van. Nem igaz? Csak itt nem sikoltoznak meg ordibálnak az elit luxus barmainak ál hazafias csemetéi.
Nem voltam ott tehát nem ismerhetem,hogy ma ki a ,,soros" ,mert mondjuk vidéken senkit nem érdekel.
Hm tömegoszlatás.paprikaspray.Gyerekek a bükköny mikor el kezdéé birizgálni a naózit az már valami.akkor mindened egybefolyik.szemedbe a homlokról az izzadtság a pollen az orrodba majd ki.Akkor megállsz.s ha szerencséd odaát van egy arrajáró marhabagócs megtalál,mert az izzadtság a legédesebb nektár őnéki.a bögöly a ráadás szúnyogból meg jut elég.
Szóval parasztnak lenni nem szégyen,csak kúrva kellemetlen.
Ezek után egy kis tüntetés? s ha elfáradunk mehetünk forrócsokizni,vagy kapuccsinózni.Szelfizgetünk kicsit, sajtó nyilatkozat közös fotózás.
De hát minden helynek meg van a maga érdekessége nem igaz?
El kell távolítani a kormányt.
Már nagyon éhes a soron következő nemzedék.?
Múltor elkészültem a gödör ásással.Szomszéd kérdé.
-újabb esővíz tározó?
Te minek látod?kérdem.
-Csak néz,hja már értem.
Na,erről van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.