Hacsak nem költenek még rá százmilliókat. Egészen elképesztő, hogy 22 és 41,6 milliárd forint közötti állami pénzből épül egy hatalmas uszoda – nem teljesen világos, hogy önmagában a Duna Aréna a környezete kialakítása nélküli költségeket leszámítva mennyibe került –, és kiderül, hogy a komplexumot nem lehet fűteni. Ez nem egy rossz vicc, mindezt Fürjes Balázs vallotta be az Inforádiónak. Kapaszkodjanak, a kiemelt kormányzati beruházásokért felelős biztos így magyarázkodott: „A Magyar Úszó Szövetség, a Magyar Vízilabda Szövetség és a FINA ajánlásának megfelelően a Duna Arénát úgy építették meg, hogy a vizes-vb idején 15 ezer fő befogadására legyen alkalmas. Mivel a vb júliusban van, ezért a lelátó ideiglenes részének nem kellett a fűtéséről gondoskodni, és a Duna Aréna mai állapotában nem fűthető, persze műszakilag meg lehetne oldani, de az több száz millió forintos felesleges kiadás lenne.” Ez azért is furcsa, mert hétfőn derült ki, hogy Magyarország rendezi a 2024-es...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem értem, mit akarunk!? Ennyi pénzért még fűtést is? ) Szakértői kormány szakemberei Fidesz módra! Megcsināljąk: + 30 milliárd - mészáros gázszerelőnek ez testhezálló lesz!
elnyomott
Persze, hogy nem lehet fűteni, nem Felcsúton épült!
Mit képzeltek, akárhova, akármit???
Csizmás Kond
...ember télen síelni, korcsolyázni, szánkózni kell...
RonaGyuri
még mit nem, akkor mit loptak volna el???
Eladott Ország
Majd télen a medence jegén Orbánt királlyá koronázzák.
Yoda69
Majd ezt is elbontjak, mint a 3 milliardbol epult toronyugro remekmuvet. Megy a mutyi es az orszag kirablasa gozerovel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.