Orbán Viktor bátorsága messze nem terjed odáig, hogy ténylegesen fellépjen a gárdautódok, a kopaszok, illetve a tényleges szélsőségek ellen. A kijelentései? Ugyan már! Ha Putyin azt igényelné, akkor valószínűleg munkásőr egyenruhábam és vörös csillagos zászlóval köszöntené. Majd rögtön másnap egy Mao-összest szorongatva kezelne le egy kínai delegációval, ha Pekingben nem léptek volna már túl a kulturális forradalmon. Hogy harmadnap, Brüsszelben, és a szélsőségeknek hazaüzenve sorosozzon egy kicsit. Mielőtt aláírja a soron következő akármit, amit az orra elé tesznek. Most, Benjanim Netanjahu és felesége látogatása kapcsán szembefordult kicsit azzal az orbánviktorral, aki alig egy hónapja még az antiszemita Horthyt éltette. De, végül is, ki várt mást? Talán még az izraeli minsizterelnök sem.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@papa.49: egy nagy adagg fekális. Zsíros, hogy ússzon
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Mi nem érthető?
Horthy kivételes államférfi... Mo. pedig bűnt követett el! Mo! tetszik érteni?
papa.49
Ez a hazugovics egy igazi ,,paprikajancsi,, mindig mindenkinek azt mondja amit az hallani szeretne, saját véleménye szerintem nincs is !!!
Az ilyen gyík nem miniszterelnöknek nem való, de még embernek se nevezhető, ez egy szarházi koszos bokszos semmi egyéb !!!
GeoCravker
@papa.49: egy nagy adagg fekális. Zsíros, hogy ússzon
GeoCravker
@durbincs: Azért don Pintért nem fogja leváltani
GeoCravker
@durbincs: MOndjuk az biztos, hogy Pintér anno le tudta állítani a bandaleszámolásokat.
GeoCravker
@durbincs: Nekem Kuncze stílusa jobban bejött, mint a don, aki nyakig ült az olajszőkítésben, mint az akkori egyik fő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.