Minden ország olyan, amilyenné a benne élők teszik. Hosszan sorolhatnám a Föld országait, mindre ugyanaz jellemző, olyan, amilyenné a benne élők teszik. Magyarországra ez pontosan így igaz. A rendszerváltás óta mindenképp, de magáról a rendszerváltásról egy kicsit később. Mondja kedvenc blogerünk aki újabb bejegyzéssel örvendeztetett meg bennünket, mi pedig tovább adjuk amíg még forró. Két részben érkezik a Társadalmi Terhes Torna, mert kicsit hosszú, de kár lenne megvágni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Amennyiben nem ennyire f@szok lennénk, az orbánista rezsim már csak múlt lenne, száraz, szélben nyikorgó akasztófákkal - emlékeztetőül!
Mert másként nem működik!

"Egy olyan társadalom, amely egy kevés rendért cserében kész odaadni egy kevés szabadságot, egyiket sem érdemli meg."

"Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság."

"Ha a jogbitorlás és a visszaélések célja a zsarnoki hatalom megszerzése, s eme szándék a nép számára nyilvánvalóvá válik, a népnek joga és kötelessége az ilyen uralmat lerázni és sorsát, biztonságát jobb őrökre bízni."

"A szabadság fáját hazafiak és zsarnokok vérével kell öntözni."

"Amikor az igazságtalanságból törvény lesz, az ellenállás felelősséggé válik!"

( T. Jefferson)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.