“Keresd a hibát! #közmédiagyalázat” kommentárral tette közzé Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az alábbi fotót, ami a köztévé egy műsorának pillanatát kapja el: Egyrészről is: az önmagában röhej, hogy a telt házas eseményekre is lehet jegyet venni, hiszen a telt ház azt jelenti: megtelt a limit, vagyis telített a ház, nem fér be több ember. Másrészről: ki volt az a nagyon okos, akinek sikerült elhelyeznie ezt a szalagcímet egy olyan esemény közvetítéséről, ahol látszólag csak a rokonok és a közeli barátok tisztelték meg a versenyzőket jelenlétükkel? Akárhogy is történt, Magyarország ismét bemutatkozott a világnak. Köszönjük, Fidesz, köszönjük, köztévé!

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Évi 80 milliárdból már lehetnek ótvaros gallaktikus barmok!
Sanyi2015
Szegény Ujhelyi... és még ő kéri számon az MTV-t... Kb egy szinten vannak
karma1
@Sanyi2015: kerjel erosebb szemuveget , radfer,...
Ennyire nem lehetsz elvakult orbanhivo??? Frankon nem latod, hogy negyedeig sincs tele a lelato? Es el tudod olvasni a szalagcimet a kepernyo aljan???

Es az az abszurditas se tunik fol neked, hogy TELT hazba nem lehet jegyet venni???

Kezeltesd magad, vagy legalabb ne probald mentegetni a menthetetlent...
Ludmilla
Hogy jön ide Cusi? Mellesleg a látogatók is raknak fel olyan fotókat,ahol pár ember lézeng a lelátón... /pl. szinkronúszás
bakegya
HELYBŐL Füredről üzenem-se Ujhelyinek,se nekem nem kell még szemüveg-szar az egész-a nagy zabálásokon,ivászatokon kívül itt semmi nincs.Az óvodásokat viszont kivezényelték,hogy közönség is legyen!
karma1
@bakegya: Atyaisten! Mekkora blamazs...:o((((
Sanyi2015
@karma1: Nagyon fóbiás vagy... Mi köze ennek megint Orbánhoz?
Általában mindíg előbb személyeskedsz, mint gondolkodnál...
A műugrás selejtezőjén számonkéred, hogy miért nincs ott mindenki, aki vizilabda és úszó döntőket szeretne látni... Ha valaki nem ért a sporthoz és a nagyobb rendezvényekhez, minek erőlködik..
Csak a gyengébbek kedvéért: A képernyőn a műugrás selejtezője látható, amin a világon sehol nincsenek tömegek. Szintén a gyengébb felfogásuaknak, a lenti szallagcím azt hírdeti, hogy az úszó és vizilabda döntőkre, amik TELTHÁZAS rendezvények LESZNEK, még lehet jegyet venni...
nezelodo
@Sanyi2015: Értem már, csak azok mehetnek bizonyos sporteseményre, akik értenek hozzá!
Sanyi miért nem hirdetted ki előbb, így nem értetlenkedne itt az sok szerencsétlen hozzá nem értő, és emiatt már azt is értem, miért üresek a lelátók.
Gondolom a felcsutkai homokozóban is azért üres a muki, (kisvonat), mert a hozzá nem értők nem vesznek, vehetnek rá jegyet. Egyszóval az építtetők a saját örömükre hozták létre ezt a banzájt.
Sanyi2015
@nezelodo: Szerintem fussál neki még egyszer, egyszerű szövegértés...
Én arrol írtam, hogy minek erölködik hozzászólással valami olyanhoz, amihez fogalma sincs ( Például Ujhelyinek a sporthoz )
Egy szóval nem említettem, hogy ki mehet és ki nem a rendezvényekre.
karma1
@Sanyi2015: Ha a minimalis szovegertes sem segit, akkor elmondom, megegyszer:

TELTHAZAS rendezvenyre MAR nem lehet jegyet szerezni, mert TELT HAZ VAN, nincs eladhato jegy! Ez egy sarkalatos pont, vagyis a mondat a kep alatt teljesen ertelmezhetetlen, mert vagy vannak meg elado jegyek - de akkor NINCS telt haz, vagy mar nincsenek elado jegyek, amiket meg lehet venni, mert TELTHAZ van...
Ezt egy altalanos iskolas gyerek is megerti, ugy az elete 6.-7. e'lete've tajan...

Abban lehet, hogy igazad van, hogy nem minden esemeny telthazas, igy ez a toronyugras sem.
nezelodo
@Sanyi2015: Bocs eszerint még csak véleménye se lehet annak aki a Te hozzáértési vizsgádon nem megy át? Akkor elvonatkoztatva ettől a sporteseménytől, az egész kormányt "elzavarhatod", mert amit tesznek arról messziről ordít a dilettantizmus.
karma1
@Sanyi2015: A sporthoz nem muszaj erteni, de ha tetszik, miert ne neznem meg?
En peldaul nem vagyok jo uszo, de a szep szinkronuszast szivesen nezem a TV-ben is - mashol nincs modomban - , es peldaul nagyon erdekel a toronyugras is, mert az egyik baratnom ezt a sportot uzte meg fiatalabb koraban. (O keltette fol az erdeklodesemet is ezirant).
Es meg egy dolog: ha valahol igazan szoros, szinvonalas programot akar latni az ember, akkor igenis a selejtezoket IS nezi, mert ott mindenki igyekszik a legjobb formajat hozni, hogy bejuthasson a dontobe.
Azt meg veletlenul se ohajtanad bevallani, ugye, hogy a vizes VB-nek a reklampropagandajat ugy szurtak el, ahogy tudtak, ezert nincs nezo az esemenyeken.
A taxisok, hotelesek, belepojegyesek jol leveszik a VB arat az erdeklodoktol, igy aztan mindenkinek el fog menni a kedve , nem fogja megvarni a 2 hetes jatekok veget. (Miutan mar az elso napon elkolti egy kisebb afrikai falu eves bevetelet a szallasra, kozlekedesre, belepore, meg a kolara. A vizes VB nem az "utazo cirkusz F1" verseny, ahol mindenkinek annyi a penze, mint a pelyva, es ezt mar tudjak a nezok is.)
Sanyi2015
@karma1: Ha valamit nem akarsz érteni, akkor hiába...
Szervezési szempontból egy jövőbeni telt házas rendezvény azt jelenti, hogy arra biztosan minden jegy el fog fogyni az előzetes igények alapján és tele lesz a helyszín. Erre írtam, hogy aki nem ért a rendezvényszervezéshez, feleslegesen ne dumáljon.
Persze pontosan tudom, hogy ellenzéki politikusok ( és itt most például Ujhelyire gondolok ) gondolkodás nélkül mindenbe bele fognak kötni, ahogy azt a nyári foci EB-nél is tették, csak ott gyorsan belátták, hogy több kárt okoztak maguknak mint hasznot
Macskaszem
Ez a Sanyi fiú a fideszhívek értelmi színvonalát szemlélteti éppen.
karma1
@Sanyi2015: Tudod, mi a biztos telthaz? AMikor egy julius 18.-i esemeny latogatottsagarol a jegypenztaros 19-en reggel mondja azt, hogy a "tegnapi eloadas telthazas volt".
Ezt nem lehet mashogy ragozni, barmennyire szeretned is.
karma1
@Sanyi2015: Jovo idoben csak vagyak es elvarasok vannak, a multban csak tenyek.
Cefi
@Sanyi2015: Ha legalább 20centiméterre eltávolodna a szád a fölcsúti zsírvarangy valagától, akkor körbe tudnád fordítani a fejed, és látnád, hogy mi a való világ, és az nem egyezik meg a fidesz mátrixxal.
CsipkeRózsa
@durbincs: Zuschlag János nem a Dunaparti Cipőknél, hanem a Terrorháza előtt, "jópofáskodott".
quadrocopter
@Sanyi2015: Megint ökörséget magyarázol! Amire még nem adták el az összes jegyet, arról honnan tudják előre, hogy teltházas lesz?
Sanyi2015
@quadrocopter: mert az úszó és vizilabda döntők, függetlenül hogy ki játszik és hogy ki a rendező ország, mindíg teltházasak. Azokra mindeb jegyet hónapokkal előre eladnak, azaz teltházas.
Azonban mindíg szabadul fel néhány jegy, mivel a rendezők csak a jegyek egy bizonyos százalékát értékesíthetik, a Nemzetközi Szövetség illetve a nagyobb szponzorok rendelkeznek egy másik részével. Ha például a Kanadai vagy Ausztrál ( bármelyiket írhatnám ) szövettség a neki biztosított jegyek egy részére nem tart igényt, azt a torna ideje alatt árusíthatják
quadrocopter
@Sanyi2015: A kérdés továbbra is nyitott. Mert máshol teltházas volt, semmi garancia arra, hogy most is az lesz! Érdemes kevesebb lelátószámot építeni, mert akkor még biztosabb a teltház - nem?
Sanyi2015
@quadrocopter: Ez érdekes kérdés most sok az üres hely, de a második héten a 15 ezer is kevés lesz. Arról nem beszélve, hogy egy VB vagy EB esetén meg van határozva, hogy mekkora befogadóképességű létesítményt kell biztosítani
CsipkeRózsa
@durbincs: mno.hu/migr_1834/zuschlag-a-holokauszton-viccelodott-603201

"Miközben az MSZP politikusai a náci eszmék elleni fellépést szorgalmazzák hetek óta, két ifjú szocialista képviselő a holokauszt áldozataival kapcsolatban viccelődött kedden, a Terror Háza előtti sajtótájékoztatót megelőzően."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.