Az Edda frontembere nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint többször el is vitték már. Pataky Attilát egy “ufó” rakja le a Bazilika elé egy új reklámfilmben. Az Edda frontembere nemcsak hisz a földönkívüliekben, hanem állítása szerint többször el is vitték már, ezért is tetszett neki annyira, hogy egy repülő csészealjból kellett kiszállnia a forgatáson. “Amikor elképzelték ezt a reklámot, akkor a piackutatás során ötven embert megkérdeztek, és 51 azt mondta, hogy ezt csak a Patakyval tudjuk elképzel­ni. A részemről ez az egész egy fricska volt, egy geg” – mondta a Borsnak Pataky, aki a videóval a Hoopps nevű céget hirdeti, amit az Uber magyar utódjának is hívnak. “A Napren

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Valószínűleg ugyanott kezelik, mint a gazdáját. Azért van (nak) szabadlábon. Csak pataky nem miniszterelnök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Valószínűleg ugyanott kezelik, mint a gazdáját. Azért van (nak) szabadlábon. Csak pataky nem miniszterelnök.
karma1
attila bacsi mar nem lesz hulyebb...
Es ahogy latom, a magyarok nem tanulnak semmibol sem, es megprobalnak valamit magyaritani, ami nem olyan egyszeru.
Az sem zavar senkit sem, hogy meg a buszjegyek online arusitasat semn tudtak megoldani, de ennel sokkal nagyobb faba vagnak most a fejszejuket...

Csinaljak, miert ne, es legyen attila bacsi a reklam-arc
Viszont a nevvalasztas rettenetesen hulye, mert az angolban a "Oops", vagy "Oopps" azt jelenti hogy valamit eppen elb@sztam,
Ha peldaul leejtek egy tanyert, es az eltorik, akkor "Oopps"-ot mondok, jelzem, hogy mennyire ugyetlen voltam...

Gratulalok tehat a pihent agyu nevadonak...:o))
silber13
És ugye Attlia, ennek a"ZŰRhajónak" Döblingben van a titkos leszálló helye?:-)))
Cefi
@karma1: Bevallom, az igazi nevem Asimov. De tagadom az időutazást, mert zsidó vagyok, és félek a felvilágosult XXI. században.
quadrocopter
Na látjátok, hogy az idióták is kaphatnak Orbán nagykeresztet?
karma1
@Cefi: Szeretem az Isaac-ot,...:o))) Az egy ember - na meg a Stanislav Lem - akitol elfogadtam sci-fit...Minden mas csak baromsag,..:o))
Cefi
@karma1: Na-na! Sztugackij testvérek, Dick, Bulicsov?
karma1
@Cefi: Nem, annyira azert nem csipem oket,...:o)) Illetve a mufajt nem csipem annyira... Ha jonnek, akkor ugyis megtudjuk, milyenek es mi lesz a Fold sorsa, addig nem ohajtom magam stresszelni... Van eppen eleg stressz az ember eleteben,...:o))
Cefi
@karma1: Bakker, Te tényleg a karma vagy! Mit hoztam magamnak ide ki olvasni? The caves of steel. De tényleg!
Hellcat
@Cefi: Azért az elmebajt és a masszív drogozást ne keverjük össze :D
Cefi
@Hellcat: :-)) Nem keverem össze. A fölcsuti egyxerűen skizofrén-kretén. Attus pedig nem az omo-tól lett ilyen. De attól még a kezelőorvos lehet ugyanaz...
Jozefina
Én irigylem Patakit!!! Senki nem bizonyította az ellenkezőjét, annak, amit az ufókról és a vele való kapcsolatról elmond.
karma1
@Cefi: Ket hete mar boszi is., nemcsak karma ...:o))) Kepzeld, tudom peldaul, hogy NEM lesz orban jovore megvalasztva! (Nem hulyeskedek , igy van! Nem o lesz az ME!) Csak most meg ne kerdezed, hogy ki lesz, mert ezt meg nem tudom megmondani...:o))))
karma1
@Cefi: Kulonben pedig imadom azokat az embereket, akiknek - egesz "veletlenul",. - konyv van a kezuk ugyeben, es nem a Turf, hanem szepirodalom,...:o)))
Cefi
@karma1: Ha igazad lesz, kapsz tőlem száz szál virágot a szívednek legkedvesebből, megfőzöm a nyelvednek legkedvesebb ételt, és életed végéig ingyen és soron kívül lesznek megjavítva a gépeid! (De csak ebben az évszázadban)
silber13
@karma1: Azt hiszem Lem-től a kedvencem a " Kiberiáda " Lehet visítani a történeteken a röhögéstől, de többsége nagyon is elgondolkoztató.
karma1
@Cefi: Komolyan mondtam. Mivel a tavolsag igen nagyon nagy kozottunk, majd egy virtualis egyszal valamit kuldhetsz a Feszen at...:o))))
Cefi
@karma1: Vagy fénypostával... MZ/X...
papa.49
Kevesebbet kéne vedelnie az Atusnak ))))))))))))))))))))))))))
karma1
@Cefi: Jo, kinyitom az ablakot a fenypost-nak...:o)))
papa.49
@Cefi: Ő nem Otellót iszik hanem Kövidinkát a hatása meg már látható rajta ))))))))
Kövidinka ,,kövön termett / a pincében/ és dinka lesz aki megissza,, ha a kampó már itt jár ))))))))
Cefi
Megvan! Pataky és orbán közös gyereke ET!
Veleda
Tökéletesen megértem, hogy elvitték. De mi a francnak hozták vissza???
karma1
@Veleda: Mert nekik is enekelt,... "Elhagyom a varost"... Es elhagyta...:o))))
Perwool
Nem tudom mikor jártak itt a földön kívüliek és hagyták itt ezt a hülyét, de hogy már nem jönnek vissza érte az is biztos.
papa.49
@Perwool: Elég baj ez nekünk, ez is meg a Győzike család baja már sok lesz egyszerre ))))))))
Veleda
@karma1: Hát Miskolcot már elhagyta, no de az országot mikor haggya mán el???
Sokszor elgondolkodom, ez az ember az, akiért úgy odavoltam? ( régen volt) Képes voltam 300 km-rt trabantozni, hogy megnézzem a koncertjét???
karma1
@Veleda: Regen jo volt, nem Veled van a baj, hanem vele...:o)))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/pataky.jpg
Pataky Attilát nézve látható miként válik valaki állami pénzen hízlalt, megélhetési "kultúremberré". Ahogy Klaus Mann színész főhőséből a „hatalom majma“, „gyilkosokat szórakoztató bohóc“ lett, úgy váltotta aprópénzre a becsületét az én szememben Pataky. Mert ezek szerint segget nyalni, kussban remélni mégiscsak jobban megéri. Vajon lesz-e majd az a langyos eső, amely lemossa arcodról a szégyent? Másokhoz hasonlóan, Pataky Attilának, mint saját teljesítménye alapján sikeres zenésznek, művésznek semmi szüksége nem lett volna arra, hogy a Fidesz és a csodákat tevő Orbán Viktor különböző testrészeihez dörgölőzzön. A svájci frank árfolyamán kilóra megvett, egykor PR-célokat szolgáló nemzeti magyar celebről, az Orbán-család rajongását bíró Patakyról kiderült – számomra most igazán -, hogy nem több, mint mocskos alkatrésze egy szereptévesztett, identitászavarral küzdő, magát kereszténynek definiáló, veszélyes, aljas rezsimnek. Amely nem emberekben gondolkodik, hanem talpnyalókban és ellenségekben, nem megértésben, hanem gyűlölködésben. Az egykor megbecsült művész mai énjének vergődését látva csak ennyit üzennék: „Hol van már a szép világ? Számodra messze már! De néha még a magasba vágysz, S mint hulló kő zuhansz tovább.” Bizony, Attila. És ezen már az ufók sem segítenek. Addig énekelte a "Gyere őrült, gyere őrült, szükségem van rád!"-ot, hogy az őrült valóban "jött" és győzött.
kokopelli
@silber13: mit gondolsz mire építették azt a pár földszintes kilátót?
Gondúkoggyunk mán! Titkos leszálló a déli nap leple alatt!
Tényleg!..hülyék nélkül unalmas lenne a világ! :=)@Cefi:
Perwool
@papa.49: Hej, ha csak ez a két hibbant lenne!De...
kokopelli
@Cefi: Most hívott fel az ET meg az ALF!... Stop..
Mindketten tagadják!...Stop! :=)
Cefi
@kokopelli: Tudom. Most hívott engem is Mikrobi. Az előbb találkozott Pirx-el. Megkérdezte mi a különbség az ufo és a normális fideszes között. Mondtam: ufot már láttak.
kokopelli
@Cefi: " ...és az ufo ugye nem volt ß@ros?"...effeletted? :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.