Ami a Kaáli Intézet és Debrecen városa között történt, nem egyedi. Manapság, ha az állam, vagy egy intézménye megkíván valamit, gond és lelkiismeretfurdalás nélkül elveszi, igen nem meg, hanem el, ilyen egyszerű ez.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
tízmilliárdok a TB-ből teljesen önös érdekek teljesítésére? Ezért kell fizetni, még akkor is, ha vkinek nincs jövedelme? Ezért nincsenek CT-k MRI-k, gyógyszerek kórházakban?
namihami
@Equus: Van gyereked? És olyan szerencsés voltál, hogy ez ""normális"" módon jött össze? Szereted? Nem hiányozna, ha nem lenne? A fenti gépek és egyebek nem emiatt hiányoznak (pl. stadion és gyepfűtés, stb.)
Ne is válaszolj, nem igénylem a válaszodat.
(Ja és csak egyébiránt, nekem kettő van és normális úton. És így pont ezért értem meg azt, aki BÁRHOGYAN, de szeretne.)
Kósára és a helyi klánjára pedig mindez oly jellemző. Újabb kósaizmus.
eszegfu
A látszólag nem "kiutálásról" van szó... de azért elgondolkodtató, hogy a Kaáli Intézet debreceni rendelőjének összes orvosát "átveszi" az ottani klinika és ott tovább folytatódik a munka... biztos van rá magyarázat. A másik: igenis legyen TB által támogatott a lombikbébi program, hiszen a magyarság "fogy"...szerintem ez esetben a párok és a kormány is hozzájárulna a lakosság számának stabilitásához.
Equus
@namihami: :P Nem akarod, h válaszoljak? Ezzel tudtad elérni.
Szerencsés vok eddig. 1x úgy volt, h lesz gyerek, de aztán mégis megjött a királylánynak, csak késett pár napot... hát annak a pár napnak nem örültem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.